Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

ebay description content not display. recently started, ok in chrome, cleared cookies&cache; suspect issue in FF; need a clue where to look or a fix

  • 2 ответа
  • 3 имеют эту проблему
  • 1023 просмотра
  • Последний ответ от energydemocracy

more options

using uk ebay. item descriptions have stopped displaying eg you now scroll a lot of blank space where product pictures, specifications etc used to be. chrome and IE displays all correctly ebay does have a tickbox for 'show description' but has no effect i suspect a FF issue so help needed please

Выбранное решение

on checking my addons it twigged that 'privact badger' maybe was culprit as a lot of trackers on the description page. turned him off for the ebay site and all ok now and did not need to run the safe mode. thanks peter

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 0

Все ответы (2)

more options

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance
  • Do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window

Clear the cache and remove the cookies from websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Options/Preferences).

"Clear the cache":

  • Firefox/Options/Preferences -> Advanced -> Network -> Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove the cookies" from websites that cause problems.

  • Firefox/Options/Preferences -> Privacy -> "Use custom settings for history" -> Cookies: "Show Cookies"
more options

Выбранное решение

on checking my addons it twigged that 'privact badger' maybe was culprit as a lot of trackers on the description page. turned him off for the ebay site and all ok now and did not need to run the safe mode. thanks peter