Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

Am gradually losing ability to use some websites functions e.g., search

  • 11 ответов
  • 1 имеет эту проблему
  • 33 просмотра
  • Последний ответ от FredMcD

more options

It started with Safeway's "just for u" page which stopped loading. Then Home depot would not execute searches, then Staples website ....no searches. In all cases chrome has no problem with these sites.

All Replies (11)

more options

Are there any other problems?

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac=Options)
key, and then starting Firefox. Is the problem still there?

more options

seemingly no other problems. still there in safe mode. see comparison screenshots. left is chrome, right is firefox safe mode

Изменено tango5035

more options

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

  • Clear the Cache and
  • Remove Cookies
    Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to.

Type about:preferences<Enter> in the address bar.

  • Cookies; Select Privacy. Under History, select Firefox will Use Custom Settings. Press the button on the right side called Show Cookies. Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove All of them.
  • Cache; Select Advanced > Network. Across from Cached Web Content, Press Clear Now.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} While you are in safe mode;

Type about:preferences#advanced<Enter> in the address bar.

Under Advanced, Select General. Look for and turn off Use Hardware Acceleration.

Poke around safe web sites. Are there any problems?

Then restart.

more options

I cleared cookies from offending sites, cleared the cache....still had the problem. unchecked "use hardware/....etc' problem went away for sites for which I had cleared the cookies. Re-enabled hardware acceleration and problem returns. So I unchecked it again. What am I losing with it ??

more options

Since this feature was added to Firefox, it has gradually improved, but there still are a few glitches.

more options

Glad to help. Safe Surfing.

more options

The above problem has occurred again. Hardware acceleration has been off since the last time and I didn't turn it back on. It seems that clearing the cache fixes this, but I don't want to keep clearing the cache. Why does this happen with only a few sites and how can I avoid it.???? thanks in adavnce

more options

I've called the big guys to help you. Good luck.

A post was flagged as Solved Problem. Please remove that flag. If you don’t, others that can help may not read this post.

more options

The problem returned on the same sites. I don't know how to "unflag" the "solved" or change it to "unsolved"

more options

Go to the response flagged as the solution. To it's right is a link/button.