Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

Weird colors on Youtube (pics included)

  • 6 ответов
  • 1 имеет эту проблему
  • 32 просмотра
  • Последний ответ от FredMcD

more options

Alright So I have a weird issue. When I watch youtube videos there are weird colors on the screen every few seconds and then they dissapear. this doesnt happen with any other browser nor does it happen with firefox when I am on Hulu or Netflix.

It is kind of hard to explain what I am saying so I attached some screenshots.

Приложенные скриншоты

All Replies (6)

more options

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

  • Clear the Cache and
  • Remove Cookies
    Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to.

Type about:preferences<Enter> in the address bar.

  • Cookies; Select Privacy. Under History, select Firefox will Use Custom Settings. Press the button on the right side called Show Cookies. Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove All of them.
  • Cache; Select Advanced > Network. Across from Cached Web Content, Press Clear Now.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} While you are in safe mode;

Type about:preferences#advanced<Enter> in the address bar.

Under Advanced, Select General. Look for and turn off Use Hardware Acceleration.

Poke around safe web sites. Are there any problems?

Then restart.


check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

more options

I cleared the cache and disabled the hardware acceleration. youtube looked like it was in slow motion. I re-enabled the hardware acceleration and it is still doing the weird color thing. I attached a new image.

All my software and drivers are up to date.


      • I also have another issue which is that when I click history and then clear recent history, it sometimes looks like the first image that i attached, when i scroll my mouse over it, then it looks like image 2. I don't know if this is related or not***

Изменено michaelalex1792

more options

What media player is used if you check this via the right-click context menu of the player area?

Is that an HTML5 media player or a Flash based player?

A Flash player shows a Flash context menu.

more options

if I right click on youtube it says about the HTML5 player.

more options

PLEASE HELP WITH THIS ISSUE

more options

We are getting lots of help requests. Please be patient.