X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

Adobe Flash player is NOT working in firefox.

Размещено

Today for the first time, sites with video in Flash will not play. See NY1.com . Any video just shows up as a black box. I can view the video using Safari on the same MACBOOK Pro. My MAC and all software is on current version including Adobe Flash.

I did update Java today so there may be a conflict with that.

k

Today for the first time, sites with video in Flash will not play. See NY1.com . Any video just shows up as a black box. I can view the video using Safari on the same MACBOOK Pro. My MAC and all software is on current version including Adobe Flash. I did update Java today so there may be a conflict with that. k

Дополнительные сведения о системе

Установленные плагины

  • Provides information about the default web browser
  • Displays Java applet content, or a placeholder if Java is not installed.
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 16.0 r0
  • 5.1.20125.0

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.10; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0

Дополнительная информация

LostGod 14 решений 166 ответов
Размещено

Have you tried uninstalling it and reinstalling it?

Have you tried uninstalling it and reinstalling it?
Размещено

Задавший вопрос

Yup, still not working. The only thing changed was a Java update.

Yup, still not working. The only thing changed was a Java update.
LostGod 14 решений 166 ответов
Размещено

Try using Ccleaner after you uninstall it, use the registry check to make sure that it is fully removed. Make sure in the add-on page that it is set to Always Allow.

Try using Ccleaner after you uninstall it, use the registry check to make sure that it is fully removed. Make sure in the add-on page that it is set to Always Allow.

Изменено LostGod

Размещено

Задавший вопрос

Probably not adobe related. I've posted another question as I think the issue is just with one particular web site.

I've refreshed, uninstalled/reinstalled firefox and plugins twice.

Probably not adobe related. I've posted another question as I think the issue is just with one particular web site. I've refreshed, uninstalled/reinstalled firefox and plugins twice.