X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

Error after installing FF34 over FF33: XML Parsing Error: undefined entity WebIDE

Размещено

Hi, After installing FF34 over FF33 i'm getting a window with this message, when i close the windows firefox closes too:

XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xul Line Number 320, Column 5: <key <="" command="Tools:WebIDE" id="key_webide" keycode="&amp;webide.keycode;" p=""> </key>


^
Hi, After installing FF34 over FF33 i'm getting a window with this message, when i close the windows firefox closes too: XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xul Line Number 320, Column 5: <key id="key_webide" keycode="&webide.keycode;" command="Tools:WebIDE" ----^

Выбранное решение

What Firefox locale (user interface language) do you use?

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Прочитайте этот ответ в контексте 1

Дополнительные сведения о системе

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.62 Safari/537.36

Дополнительная информация

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4260 решений 59646 ответов
Размещено

Полезный ответ

I've called the big guys to help you. Good luck.

I've called the big guys to help you. Good luck.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17539 решений 158588 ответов
Размещено

Выбранное решение

What Firefox locale (user interface language) do you use?

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
What Firefox locale (user interface language) do you use? Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem. *Switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance *Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes
Размещено

Задавший вопрос

Hi cor-el

In safe mode firefox worked ok. since WebIDE was introduced with FF34 the problem must be in FF34 new feature WebIDE.. less likey to be with extensions the was ok with FF33.

i already reset Firefox, so i can't reproduce anymore the problem.

Hi cor-el In safe mode firefox worked ok. since WebIDE was introduced with FF34 the problem must be in FF34 new feature WebIDE.. less likey to be with extensions the was ok with FF33. i already reset Firefox, so i can't reproduce anymore the problem.