Caută ajutor

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Acest fir de discuție a fost arhivat. Adresează o întrebare nouă dacă ai nevoie de ajutor.

Pasting Pictures in htmlarea fields on Nightly 64bit builds

more options

I cannot paste a picture in servicesdesk pro from manageengine anymore. I was able to in earlier builds. but now any more.

http://www.manageengine.com/products/service-desk/

It looks like I can not paste images in to the html area any more:

.editor_body { font: normal 12px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; cursor: text; display: block; } .htmlarea { background-color: #e2e2e2; padding: 5px 3px 9px 10px;

       overflow: hidden;

}

-Paul


Application Basics


Name: Firefox Version: 35.0a1 User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0 Multiprocess Windows: 3/3

Crash Reports for the Last 3 Days


All Crash Reports

Extensions


Name: Adblock Plus Version: 2.6.3 Enabled: true ID: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}

Name: TeaTimer Version: 1.2.3 Enabled: true ID: teatimer@codepaintedby.philipp-soehnlein.de

Graphics


Adapter Description: NVIDIA NVS 310 Adapter Description (GPU #2): Intel(R) HD Graphics 4600 Adapter Drivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um Adapter Drivers (GPU #2): igdumdim64 igd10iumd64 igd10iumd64 igdumdim32 igd10iumd32 igd10iumd32 Adapter RAM: 512 Adapter RAM (GPU #2): Unknown Device ID: 0x107d Device ID (GPU #2): 0x0412 Direct2D Enabled: true DirectWrite Enabled: true (6.3.9600.17111) Driver Date: 8-4-2014 Driver Date (GPU #2): 8-5-2014 Driver Version: 9.18.13.4066 Driver Version (GPU #2): 10.18.10.3907 GPU #2 Active: false GPU Accelerated Windows: 3/3 Direct3D 11 (OMTC) Subsys ID: 094e10de Subsys ID (GPU #2): 0000000c Vendor ID: 0x10de Vendor ID (GPU #2): 0x8086 WebGL Renderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA NVS 310 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0) windowLayerManagerRemote: true AzureCanvasBackend: direct2d AzureContentBackend: direct2d 1.1 AzureFallbackCanvasBackend: cairo AzureSkiaAccelerated: 0

Important Modified Preferences


accessibility.typeaheadfind.flashBar: 0 browser.cache.disk.capacity: 358400 browser.cache.disk.smart_size.first_run: false browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: false browser.cache.frecency_experiment: 3 browser.places.smartBookmarksVersion: 7 browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20141006030202 browser.startup.homepage: https://support.wwtps.com browser.startup.homepage_override.buildID: 20141006030202 browser.startup.homepage_override.mstone: 35.0a1 browser.tabs.remote.autostart: true dom.mozApps.used: true extensions.lastAppVersion: 35.0a1 font.internaluseonly.changed: true gfx.direct3d.last_used_feature_level_idx: 0 network.cookie.prefsMigrated: true places.database.lastMaintenance: 1412548301 places.history.expiration.transient_current_max_pages: 104858 plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf plugin.importedState: true privacy.cpd.formdata: false privacy.cpd.offlineApps: true privacy.cpd.sessions: false privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: true privacy.sanitize.timeSpan: 0 security.disable_button.openCertManager: false storage.vacuum.last.index: 1 storage.vacuum.last.places.sqlite: 1411770703

Important Locked Preferences


JavaScript


Incremental GC: true

Accessibility


Activated: false Prevent Accessibility: 0

Library Versions


NSPR Expected minimum version: 4.10.7 Version in use: 4.10.7

NSS Expected minimum version: 3.17.2 Basic ECC Beta Version in use: 3.17.2 Basic ECC Beta

NSSSMIME Expected minimum version: 3.17.2 Basic ECC Beta Version in use: 3.17.2 Basic ECC Beta

NSSSSL Expected minimum version: 3.17.2 Basic ECC Beta Version in use: 3.17.2 Basic ECC Beta

NSSUTIL Expected minimum version: 3.17.2 Beta Version in use: 3.17.2 Beta

Experimental Features


I cannot paste a picture in servicesdesk pro from manageengine anymore. I was able to in earlier builds. but now any more. http://www.manageengine.com/products/service-desk/ It looks like I can not paste images in to the html area any more: .editor_body { font: normal 12px Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; cursor: text; display: block; } .htmlarea { background-color: #e2e2e2; padding: 5px 3px 9px 10px; overflow: hidden; } -Paul Application Basics ------------------ Name: Firefox Version: 35.0a1 User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0 Multiprocess Windows: 3/3 Crash Reports for the Last 3 Days --------------------------------- All Crash Reports Extensions ---------- Name: Adblock Plus Version: 2.6.3 Enabled: true ID: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d} Name: TeaTimer Version: 1.2.3 Enabled: true ID: teatimer@codepaintedby.philipp-soehnlein.de Graphics -------- Adapter Description: NVIDIA NVS 310 Adapter Description (GPU #2): Intel(R) HD Graphics 4600 Adapter Drivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um Adapter Drivers (GPU #2): igdumdim64 igd10iumd64 igd10iumd64 igdumdim32 igd10iumd32 igd10iumd32 Adapter RAM: 512 Adapter RAM (GPU #2): Unknown Device ID: 0x107d Device ID (GPU #2): 0x0412 Direct2D Enabled: true DirectWrite Enabled: true (6.3.9600.17111) Driver Date: 8-4-2014 Driver Date (GPU #2): 8-5-2014 Driver Version: 9.18.13.4066 Driver Version (GPU #2): 10.18.10.3907 GPU #2 Active: false GPU Accelerated Windows: 3/3 Direct3D 11 (OMTC) Subsys ID: 094e10de Subsys ID (GPU #2): 0000000c Vendor ID: 0x10de Vendor ID (GPU #2): 0x8086 WebGL Renderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA NVS 310 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0) windowLayerManagerRemote: true AzureCanvasBackend: direct2d AzureContentBackend: direct2d 1.1 AzureFallbackCanvasBackend: cairo AzureSkiaAccelerated: 0 Important Modified Preferences ------------------------------ accessibility.typeaheadfind.flashBar: 0 browser.cache.disk.capacity: 358400 browser.cache.disk.smart_size.first_run: false browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: false browser.cache.frecency_experiment: 3 browser.places.smartBookmarksVersion: 7 browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20141006030202 browser.startup.homepage: https://support.wwtps.com browser.startup.homepage_override.buildID: 20141006030202 browser.startup.homepage_override.mstone: 35.0a1 browser.tabs.remote.autostart: true dom.mozApps.used: true extensions.lastAppVersion: 35.0a1 font.internaluseonly.changed: true gfx.direct3d.last_used_feature_level_idx: 0 network.cookie.prefsMigrated: true places.database.lastMaintenance: 1412548301 places.history.expiration.transient_current_max_pages: 104858 plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf plugin.importedState: true privacy.cpd.formdata: false privacy.cpd.offlineApps: true privacy.cpd.sessions: false privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: true privacy.sanitize.timeSpan: 0 security.disable_button.openCertManager: false storage.vacuum.last.index: 1 storage.vacuum.last.places.sqlite: 1411770703 Important Locked Preferences ---------------------------- JavaScript ---------- Incremental GC: true Accessibility ------------- Activated: false Prevent Accessibility: 0 Library Versions ---------------- NSPR Expected minimum version: 4.10.7 Version in use: 4.10.7 NSS Expected minimum version: 3.17.2 Basic ECC Beta Version in use: 3.17.2 Basic ECC Beta NSSSMIME Expected minimum version: 3.17.2 Basic ECC Beta Version in use: 3.17.2 Basic ECC Beta NSSSSL Expected minimum version: 3.17.2 Basic ECC Beta Version in use: 3.17.2 Basic ECC Beta NSSUTIL Expected minimum version: 3.17.2 Beta Version in use: 3.17.2 Beta Experimental Features ---------------------

Toate răspunsurile (3)

more options

What was the source of the image? If you copied it in from a website in another Firefox tab, normally Firefox would embed an inline image tag using the URL of the source image. (This started in Firefox 12.) Is that broken now, or is the problem with images that don't have a URL?

more options

It is a picture on the clipboard. Most of the time it is a screen scrape of a window for directions. When I go to try to paste the screen scrape nothing appears. I can do the same thing in older versions and in chrome but not in the newer nightly builds.

more options

I'm not sure of the best way to get feedback on issues with Nightly. Perhaps try the nightly-testers mailing list to see whether others can replicate the problem? https://mail.mozilla.org/listinfo/nightly-testers