Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

This page - support form

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

Hello!

This form (where I am now writing this text) very need some debuging & repair:

.

1) preview is missing! - one cannot see, how the text being entered would be reformated after submitting the form

.

2) unexpected reformating is done: When I wrote e.g. points, every point on a new line (using Enter after each line), then after submitting, the lines are coalesced into one disorganized bunch of words :-(

.

3) there is no "edit" function, so I am unable repair, what the form submition wreaked

.


.

Hello! This form (where I am now writing this text) very need some debuging & repair: . 1) preview is missing! - one cannot see, how the text being entered would be reformated after '''submitting '''the form . 2) unexpected reformating is done: When I wrote e.g. points, every point on a new line (using Enter after each line), then after submitting, the lines are coalesced into one disorganized bunch of words :-( . 3) there is no "edit" function, so I am unable repair, what the form submition wreaked . .

All Replies (4)

more options

Tohle forum je katastrofa sama. Nikdo to nehodlá řešit.

more options

Emaily, které z fóra chodí, taky značně nepřehledné. Nejspíš je neviděl nikdo od UX. :-(

Takže tímto doplňuji čtvrtý bod ke třem v příspěvku ;-)

4) Přijde email, tam je sice odpoveď, ale bez jakéhokoli uvození a bez jakéhokoli kontextu, takže není absolutně vidět, na co vlastně odpovídající reaguje :-(

OK, takže je nad slunce jasnější, že se člověk musí prokliknout sem do fóra, aby pochopil, o čem vlastně ta odpověď je.

Ale tam se člověku vnucuje několik odkazů více či méně zcesty.

A až po delším bádání jsem pochopil, že potřebuji vždy klikat na ten nejmrňavější odkaz. Že ten hlavní a nejdůležitější odkaz z celého emailu je dole v šedém malém textu na konci emailu.

Kdo by to tam hledal?


Takže předem dík, že se tím bude někdo zabývat ;-)

more options

Tlačítko pro náhled před odesláním je dole pod textovým oknem dotazu, ale výsledek se zobrazuje úplně dole na stránce (je potřeba ho hledat). Editace vlastního příspěvku je ukryta pod třemi tečkami vpravo vedle příspěvku (je to asi úmyslně rafinovaně skryto)...

I ty problematické "cesty" sem do fóra, i to další je už staršího data. Správa webu na to prostě háže bobek.

Navíc to v poslední době zobrazuje text "Links are not allowed in the forums." i když tam žádný odkaz není. To už se i svini protiví! Ono to odpovídá i tomu výsledku na obrázku v příloze:

Modified by poljos

more options

poljos said

.... Správa webu na to prostě háže bobek....

Asi aj na správu tohoto diskusného fóra najali záškodníkov zo spoločnosti Google Chrome. Presne tak isto sa správajú aj vývojari Firefoxu - názory užívateľov sú im ľahostajné. Tvrdohlavo si idú svojou nezmyselne vytýčenou cestou do úplného zabudnutia.

Čo sa týka Mozilla Firefoxu: - už som si pripravil Google Chrome tak, aby som ho mohol používať presne ako som bol naučený vo Firefoxe pokiaľ bol ešte jedničkou medzi internetovými prehliadačmi. Musím ale ešte zopár maličkosti dotiahnuť.

Čo sa týka Mozilla Thunderbirdu: - aby som ho mohol plnohodnotne využívať musel som jeho aktualizovanie zastaviť na verzii 60.8.0 - u Thunderbirdu som zatiaľ žiadnu lepšiu náhradu nenašiel