Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jostain syystä saapuneet postit menee kansioon "paikalliset kansiot" - "roskakori". Miten korjaan?

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by kaisa

more options

Päivityksen jälkeen saapuneet postit eivät näy saapuneissa vaan menevät väärään kansioon.

Päivityksen jälkeen saapuneet postit eivät näy saapuneissa vaan menevät väärään kansioon.

All Replies (2)

more options

Moi, onpa outoa! Voisit tarkistaa, onko sinulla viestisuodattimia, jotka siirtävät viestit väärään kansioon. Täällä on kerrottu, missä voi luoda uusia suodattimia; samasta paikasta näkee myös olemassa olevat suodattimet.

Menevätkö kaikki vai vain osa viesteistä väärään kansioon? Merkitseekö Thunderbird väärään kansioon menevät viestit roskapostiksi? Silloin syynä voisi olla, että tilin roskapostiasetuksissa on määritelty, että viestit, joita Thunderbird pitää roskapostina, siirretään kyseiseen kansioon. Täällä on selitetty missä tilin roskapostiasetuksia muutetaan.

more options

Moi Tahvo ja kiitos tuhannesti! Tutkin suodattimeni ja sinne oli vahingossa mennyt komento että kaikki osoitteellani saapuvat menevät roskiin. Olen suodattanut kaikki epämääräiset sinne, ja olen tehnyt näppäilyvirheen. Nyt kaikki on kunnossa taas ja olen yhtä asiaa viisaampi.