Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Špatné načítání stránky se hrou

  • 6 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

Zdravím, mám problém s načítáním stránky se hrou. Před pár dny mi odpoledne ještě vše fungovalo a večer se stránka načetla nekorektně. Od té doby nemohu používat Firefox, ale ostatní prohlížeče fungují. Na druhém počítači se stejnými Win7/64b mi stejná verze Firefoxu normálně funguje, takže problém musí být v konkrétním prohlížeči. Stránka se načte v podivném textovém režimu s obrázky. Jsou na ní stejné informace jako mají být, jen jinak umístěné a cca 1/4 roku staré. Po kliknutí na odkaz proběhne jen refresh této stránky, ale nespustí se hra. V anonymním okně hra funguje jak má. Vymazal jsem historii, s tím že jsem zatrhnul vše a vybral i čas vše, vymazal jsem cookies a nic nepomohlo. Přes nápovědu jsem vyzkoušel spustit firefox v nouzovém režimu bez doplňků, ale ani to nefungovalo. Řešil jsem problém s podporou hry, ale netuší co může být špatně s konrétním prohlížečem. Přes Nápověda - technické informace jsem se dostal k profilu, ale složka Temporary je prázdná a nenašel jsem kam se ukládají dočasné soubory abych je zkusil smazat ručně. Ani na stránkách podpory Firefoxu jsem nenašel odpověď. Můžete mi poradit co ještě vyzkoušet? Díky Pavel

PS: píši teď z prohlíče druhého počíteče, kde hra funguje.

Zdravím, mám problém s načítáním stránky se hrou. Před pár dny mi odpoledne ještě vše fungovalo a večer se stránka načetla nekorektně. Od té doby nemohu používat Firefox, ale ostatní prohlížeče fungují. Na druhém počítači se stejnými Win7/64b mi stejná verze Firefoxu normálně funguje, takže problém musí být v konkrétním prohlížeči. Stránka se načte v podivném textovém režimu s obrázky. Jsou na ní stejné informace jako mají být, jen jinak umístěné a cca 1/4 roku staré. Po kliknutí na odkaz proběhne jen refresh této stránky, ale nespustí se hra. V anonymním okně hra funguje jak má. Vymazal jsem historii, s tím že jsem zatrhnul vše a vybral i čas vše, vymazal jsem cookies a nic nepomohlo. Přes nápovědu jsem vyzkoušel spustit firefox v nouzovém režimu bez doplňků, ale ani to nefungovalo. Řešil jsem problém s podporou hry, ale netuší co může být špatně s konrétním prohlížečem. Přes Nápověda - technické informace jsem se dostal k profilu, ale složka Temporary je prázdná a nenašel jsem kam se ukládají dočasné soubory abych je zkusil smazat ručně. Ani na stránkách podpory Firefoxu jsem nenašel odpověď. Můžete mi poradit co ještě vyzkoušet? Díky Pavel PS: píši teď z prohlíče druhého počíteče, kde hra funguje.
Attached screenshots

All Replies (6)

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.

more options

Někdy je na vině příliš "aktivní" antivirák. Vypnout, přenastavit nebo odinstalovat.

more options

Ansam: Jak už jsem psal i nouzový režim jsem zkoušel a ani v něm hra nefunguje. Pouze anonymní okno mi pohlo, ale není komfortní jej spouštět. Celý firefox se zavřel, nejen panely, ale i anonymní okno a znovu načetl. Bohužel stále vidím nefunční stránku.

Poljos: Já žádná antivirák nemám spuštěný. Používám počítač na grafiku, hry a běžné procházení netu. Občas jej nechám prověřit online scanerem. Když se mi něco nezdá používám bootovací CD s antivirem, kdy vůbec nedojde ke spuštění Win.

Za poslední měsíc jsem nic neinstaloval. Ale jestli se nestáhla nějaká aktualice si nepamatuji.

more options

Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg

more options

Díky, po vytvoření nového profilu už mi hra funguje jak má. Předpokládám že mohu Firefox nechat běžet v novém profilu aniž by došlo k nějaké chybě. Stejné mám všechno vymazané.

more options

Samozrejme že Firefox môžete "nechat běžet v novém profilu aniž by došlo k nějaké chybě". Ten pôvodný (starý a vadný) profil môžete z Firefoxu odstrániť: - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p