Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zobrazení zdroje stránky s použitím notepad

  • 6 replies
  • 1 has this problem
  • 33 views
  • Last reply by johny66

more options

Ve starších verzích Firefoxu šlo zobrazit zdroj stránky pro editaci v notepad s pomocí doplňku ViewSourceWith. V novějších verzích však již nefunguje a nic jiného se mně nepodařilo najít. Je to otravné spouštět pro editaci prohlížeč IE, který má funkci prohlížení a úpravy zdroje v Notepad standardně integrovanou. Poradí někdo jak na přímou editaci zdroje při zobrazení stránky ve Firefox ?

Ve starších verzích Firefoxu šlo zobrazit zdroj stránky pro editaci v notepad s pomocí doplňku ViewSourceWith. V novějších verzích však již nefunguje a nic jiného se mně nepodařilo najít. Je to otravné spouštět pro editaci prohlížeč IE, který má funkci prohlížení a úpravy zdroje v Notepad standardně integrovanou. Poradí někdo jak na přímou editaci zdroje při zobrazení stránky ve Firefox ?

All Replies (6)

more options

Aklávesová skratka CTRL+U nestačí ?

more options

CTRL+U nestačí. Slouží pouze k prohlížení ale nelze editovat html kód !

more options

A klávesová skratka CTRL+SHIFT+I tiež nestačí ?

more options

Ne ... znovu opakuji, potřebuji se dostat jednoduchým způsobem k EDITACI html kódu právě zobrazené stránky stránky.

more options

Některá 'zlikvidovaná' rozšíření se později znovu objeví i pro Firefox 60+, pokud to autor přepracuje. Takže buď počkat, anebo zkusit kontaktovat toho autora...

PS: Můžeš zkusit tohle (s patřičnou úpravou cesty k textovému editoru):

You can do this by changing 2 hidden preferences.

Type about:config into the location bar and press enter Accept the warning message that appears, you will be taken to a list of preferences In the filter box type view_source Double-click on view_source.editor.external to change its value to true Double-click on view_source.editor.path and set it to C:\Program Files\Notepad++\notepad++.exe (if Notepad++ is stored elsewhere change that to where it is stored)

Zkusil jsem to s PSPadem a funguje to bez problémů.

Modified by poljos

more options

Super !!! Konečně to funguje. Díky moc ! :-)