Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I WANT MY PREVIOUS BOOKMARKS AND FAVORITES FEATURES BACK THIS NEW CRRAP IS EXACTLY THAT !!!

  • 1 reply
  • 2 have this problem
  • 4 views
  • Last reply by philipp

more options

What i SAID ABOVE !!! I DO NOT LIKE THIS NEW UPDATE WHAT SO EVER !!! BOOKMARKS DAMN NEAR UNUSABLE B BEING A VERY CRAPPY UPDATE BY BOOKMARKS ALL MESSED U AND NOW HARD TO FIND WHAT I NEED WHICH I HAD THEM IN ORDER AND SECTIONED FOR HOW I NEEDED TO GET TO THEM SOME I USE NIGHTLY TO RUN MY PAGE ON FB WHICH I SPENT A LONG TIME PAST WHEN I NORMALLY RUN MY PAGE AND OTHER THINGS I DO ON YOUR BROWSER !!! I SEE FROM ALL THE OTHER COMMENTS EVERYBODY HATES THIS UPDATE !!! SO PLEASE FIXX IT OR REVERT IT BACK BECAUSE I WILL GO FIND ANOTHER BROWSER BECAUSE THIS IS NOW WORSE THAN I.E. THAT THEY HAD TO SCRAP BECAUSE IT JUST SUCKED AND THEIR NEW ONE I HAVEN'T TRIED YET BUT I WILL IF YOU DON'T FIX THIS CRAP AND YES I SAY WHAT I MEAN AND MEAN WHAT I SAY !!! SO PLEASE MAKE THIS RIGHT, THANK YOU !!!

What i SAID ABOVE !!! I DO NOT LIKE THIS NEW UPDATE WHAT SO EVER !!! BOOKMARKS DAMN NEAR UNUSABLE B BEING A VERY CRAPPY UPDATE BY BOOKMARKS ALL MESSED U AND NOW HARD TO FIND WHAT I NEED WHICH I HAD THEM IN ORDER AND SECTIONED FOR HOW I NEEDED TO GET TO THEM SOME I USE NIGHTLY TO RUN MY PAGE ON FB WHICH I SPENT A LONG TIME PAST WHEN I NORMALLY RUN MY PAGE AND OTHER THINGS I DO ON YOUR BROWSER !!! I SEE FROM ALL THE OTHER COMMENTS EVERYBODY HATES THIS UPDATE !!! SO PLEASE FIXX IT OR REVERT IT BACK BECAUSE I WILL GO FIND ANOTHER BROWSER BECAUSE THIS IS NOW WORSE THAN I.E. THAT THEY HAD TO SCRAP BECAUSE IT JUST SUCKED AND THEIR NEW ONE I HAVEN'T TRIED YET BUT I WILL IF YOU DON'T FIX THIS CRAP AND YES I SAY WHAT I MEAN AND MEAN WHAT I SAY !!! SO PLEASE MAKE THIS RIGHT, THANK YOU !!!

All Replies (1)

more options

hi, the following steps should get you back to the bookmarking structure you're familiar with:

  • click on the 57 library icon library icon and go to bookmarks > bookmarking tools > add bookmarks menu to the toolbar.
  • now when you click the Bookmark Menu icon (star on tray) icon that's newly appearing on the toolbar, you'll get to the same bookmarks menu like in earlier versions.

also, your keyboard seems to be stuck in caps-mode...