Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hogyan tudom kikapcsolni azt, hogy bezárás után ne akarja visszaállítani az oldalakat?

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by guigs

more options

Egy általam készített programból szeretném megnyitni a firefox-ot. Ez jól meg is történik, de miután bezárom a következő megnyitáshoz kéri a helyreállítást mivel érzékeli, hogy nem rendeltetésszerűen lett leállítva. Arra lenne szükségem, hogy ez a funkció ne működjön, mert csak 1-1 statikus oldalt kell majd megjelenítenem és semmilyen adat sem fog elveszni leállítás közben. A beállításokban semmi hasonlót sem találtam. Van lehetőség egyáltalán ennek a kikapcsolására?

Köszönöm.

Egy általam készített programból szeretném megnyitni a firefox-ot. Ez jól meg is történik, de miután bezárom a következő megnyitáshoz kéri a helyreállítást mivel érzékeli, hogy nem rendeltetésszerűen lett leállítva. Arra lenne szükségem, hogy ez a funkció ne működjön, mert csak 1-1 statikus oldalt kell majd megjelenítenem és semmilyen adat sem fog elveszni leállítás közben. A beállításokban semmi hasonlót sem találtam. Van lehetőség egyáltalán ennek a kikapcsolására? Köszönöm.

Chosen solution

In about:config browser.sessionstore.resume_from_crash false

Read this answer in context 👍 1

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

In about:config browser.sessionstore.resume_from_crash false