Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Firefox se ne ugaša

  • 3 respostas
  • 3 têm este problema
  • 13 visualizações
  • Última resposta por erbi

more options

Pozdravljeni! Že nekaj dni se mi pojavlja ista težava in sicer, da se Firefox lepo zažene, deluje preko celega dneva, zvečer pa se ga ne da ugasniti in ponovno zagnati, saj win xp javljajo, da že teče, a ne komunicira s sistemom. Proces je potrebno v taskmanagerju ubiti. Preden pa se proces ubije pa je opaziti, da se številke, ki kažejo porabo spomina nenehno povečujejo. Z ubitjem procesa se doseže možnost ponovnega zagona, vendar se profil ne naloži, saj FF enostavno zablokira. Potrebno je restavrirati profil iz backupa in potem tisti dan deluje, zvečer pa se cela zgodba ponovi. Poskusil sem s svežo inštalacijo (brez prenosa profila),vendar se težava ponovi. Konfiguracija: window xp sp3, 32, FF 27

Todas as respostas (3)

more options

Mislim, da sem našel vzrok. Po namestitvi ima FF prednastavljeno, naj se zgodovina shranjuje. Če to spremenim v možnost, naj se zgodovina po zaprtju briše, potem pride do prej omenjenih težav.

more options

Živjo, žal mi je, da slišim, da Firefox ne bo zaprl in ga je treba ubiti s Task Manager, ko je nastavitev zgodovina nastavljena na "zapomni zgodovino" in po tem, ko jo spremeniti na "jasen zgodovina, ko Firefox zapre" problem ostaja.

Drugi koraki za odpravljanje težav lahko sprejmejo:

Prosimo vas, da nam sporočite, če to pomaga.

  • thank you mathjazz
more options

Pozdravljen!

Sem poskušal vse, kar ste mi predlagali, a žal ne pomaga. Težava se pojavi tudi takrat, ko Firefox poženem v safe mode. Težava se je začela pojavljati pri posodobitvi na 27.0.0 in 27.0.1.