Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Kako prepovem pojavno okno dočene spletne strani, ki se naloži, ko zaženem Firefox ?

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 9 visualizações
  • Última resposta por zank123

more options

Ne vem od kje se mi je naložila Omniboxes.com, vsakokrat ko zaženem Firefox. V nastavitvah imam, da se pri zagonu Firefoxa zažene domača stran, pa se nikoli ne naloži. Kako se znebim, kako prepovem pojavno okno nezaželjene strani ?? Hvala za odgovor

Todas as respostas (2)

more options

Pozdravljeni!

Preverite, ali je kak neželen program spremenil bližnjico do Firefoxa. Navodila najdete v članku Ob zagonu Firefoxa se odpre napačna stran - kako to popraviti.

Če je z bližnjico vse v redu, lahko poskusite z osvežitvijo Firefoxa. Osvežitev bo ponastavila nekatere nastavitve in odstranila dodatke, ki se morda vmešavajo v delovanje Firefoxa.

Pozdrav, Marko

more options

Pozdravljeni!

Pojdite pod nastavitve ter videli boste (slika spodaj) Pod domača stran si izbrišite vse razen pustite vašo domačo stran v tem primeru google. Če to ne deluje upurabi ta link https://support.mozilla.org/sl/kb/ob-zagonu-firefoxa-se-odpre-napacna-stran

Lp