Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

in version 3.6 I can not open a website link from original page, I keep getting a new window that is blank and asking me to put in a web address. What has changed with the new version?

  • 2 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 3 wyświetlenia
  • Ostatnia odpowiedź od janeg312

more options

When on a page if I click on a web link I get a new window that is blank and asks me enter a web address. This started happening with the new 3.6 version. It seems to have something to do with what I choose for the location in my privacy settings as the window changes with each setting but I still cannot get to the new site. Any ideas? I have no problem with this in IE and I have to keep opening IE when I encounter the problem on Firefox which is annoying.

When on a page if I click on a web link I get a new window that is blank and asks me enter a web address. This started happening with the new 3.6 version. It seems to have something to do with what I choose for the location in my privacy settings as the window changes with each setting but I still cannot get to the new site. Any ideas? I have no problem with this in IE and I have to keep opening IE when I encounter the problem on Firefox which is annoying.

Wszystkie odpowiedzi (2)

more options

Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the add-ons is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Themes).

  • Don't make any changes on the Safe mode start window.

See:

If it does work in Safe-mode then disable all extensions and then try to find which is causing it by enabling one at a time until the problem reappears.

more options

I disabled all add-ons and I can now access websites. I am in progress of enabling each one to see which one is causing the problem. Thanks so much. With add-ons disabled I do not see any difference in using 3.6 so may just leave them disabled. Thanks again!