Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Website Continuously Buffers but Won't Open When Mozilla Firefox is Set as Default Browser

  • Nie ma odpowiedzi
  • 0 osób ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
more options

Hello Mozilla community,

I'm encountering a perplexing issue with Mozilla Firefox that I hope someone here can shed some light on. Whenever I set Mozilla Firefox as my default browser, I experience difficulties accessing my website. The site continuously buffers but never fully loads, leaving me unable to view its content.

However, when I switch to a different browser as my default, such as Google Chrome or Microsoft Edge, the website loads without any issues moreover my website is related to Picoworker which runs smoothly on other browsers (Screenshot is also attached). This leads me to believe that the problem might be specific to Mozilla Firefox.

I've tried troubleshooting by clearing the browser cache, disabling extensions, and even reinstalling Firefox, but the problem persists. I've also checked for any errors in the browser console, but nothing seems out of the ordinary.

Could there be any compatibility issues between my website and Mozilla Firefox that are causing this problem? Or is there something else I should investigate to resolve this issue?

Any insights or suggestions would be greatly appreciated. Thank you in advance for your assistance!

Hello Mozilla community, I'm encountering a perplexing issue with Mozilla Firefox that I hope someone here can shed some light on. Whenever I set Mozilla Firefox as my default browser, I experience difficulties accessing my website. The site continuously buffers but never fully loads, leaving me unable to view its content. However, when I switch to a different browser as my default, such as Google Chrome or Microsoft Edge, the website loads without any issues moreover my website is related to [https://picoworkers.net/ Picoworker] which runs smoothly on other browsers (Screenshot is also attached). This leads me to believe that the problem might be specific to Mozilla Firefox. I've tried troubleshooting by clearing the browser cache, disabling extensions, and even reinstalling Firefox, but the problem persists. I've also checked for any errors in the browser console, but nothing seems out of the ordinary. Could there be any compatibility issues between my website and Mozilla Firefox that are causing this problem? Or is there something else I should investigate to resolve this issue? Any insights or suggestions would be greatly appreciated. Thank you in advance for your assistance!
Załączone zrzuty ekranu

Zmodyfikowany przez Ronaldponder w dniu

Aby odpowiadać na posty, musisz zalogować się na swoje konto. Zadaj pytanie, jeśli nie masz jeszcze konta.