X
Stuknij, by przejść do witryny w wersji zoptymalizowanej dla urządzeń przenośnych.

Forum pomocy

Firefox asks me to open chrome-extension:// with an application?

Wysłano

For example if I go to https://jsfiddle.net/01tpr8sd/, a dialogue will pop up asking me which application I'd like to use to handle this link, while it should have triggered the internal U2F implementation. I have tried starting Firefox in safe mode and resetting values that look relevant in about:config but neither of them helped.

It doesn't happen if I create a fresh new profile though, but I really want to avoid the hassle of backing up all the extension configurations... Please help, thanks a lot.

For example if I go to https://jsfiddle.net/01tpr8sd/, a dialogue will pop up asking me which application I'd like to use to handle this link, while it should have triggered the internal U2F implementation. I have tried starting Firefox in safe mode and resetting values that look relevant in about:config but neither of them helped. It doesn't happen if I create a fresh new profile though, but I really want to avoid the hassle of backing up all the extension configurations... Please help, thanks a lot.
Załączone zrzuty ekranu

Wybrane rozwiązanie

It turned out that the reason why this happened was that I've got GTK_USE_PORTAL set for my Firefox. It wasn't related to profiles.

I've filed a ticket about this issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1575439

Przeczytaj tę odpowiedź w całym kontekście 0
Cytuj
Eldar Value 4 rozwiązań 45 odpowiedzi
Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.
Czy ta odpowiedź okazała się pomocna? 0
Cytuj

Zadający pytanie

Eldar Value said

Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.

Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.

''Eldar Value [[#answer-1245532|said]]'' <blockquote> Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps. </blockquote> Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.
Czy ta odpowiedź okazała się pomocna?
Cytuj
Eldar Value 4 rozwiązań 45 odpowiedzi

Frederick Zhang said

Eldar Value said
Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.

Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.

Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile.

''Frederick Zhang [[#answer-1245536|said]]'' <blockquote> ''Eldar Value [[#answer-1245532|said]]'' <blockquote> Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps. </blockquote> Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit. </blockquote> Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile.
Czy ta odpowiedź okazała się pomocna? 0
Cytuj

Zadający pytanie

Eldar Value said

Frederick Zhang said
Eldar Value said
Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps.

Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit.

Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile.

As mentioned in my question description, I've got several extensions of which the configurations don't get uploaded to my Firefox account and it's quite troublesome to copy/paste all of them. And I really want to know the reason why this happens otherwise I guess it's very likely for me to misconfigure something again in the future which causes the same issue.

''Eldar Value [[#answer-1245537|said]]'' <blockquote> ''Frederick Zhang [[#answer-1245536|said]]'' <blockquote> ''Eldar Value [[#answer-1245532|said]]'' <blockquote> Try: https://blog.mozilla.org/security/2019/04/04/shipping-fido-u2f-api-support-in-firefox/ Hope it helps. </blockquote> Thanks for your reply but it didn't help. The dialogue showed up regardless of the value of this option (I actually switched it to true a long time ago). Btw security.webauth.u2f has been on by default from a recent version iirc (so was it in my fresh new Firefox profile) therefore I reckon it wasn't the culprit. </blockquote> Try to make new profile via about:profiles and set it to default. If its working, export your bookmarks from the old profile and import them to the new profile. </blockquote> As mentioned in my question description, I've got several extensions of which the configurations don't get uploaded to my Firefox account and it's quite troublesome to copy/paste all of them. And I really want to know the reason why this happens otherwise I guess it's very likely for me to misconfigure something again in the future which causes the same issue.
Czy ta odpowiedź okazała się pomocna?
Cytuj

Wybrane rozwiązanie

It turned out that the reason why this happened was that I've got GTK_USE_PORTAL set for my Firefox. It wasn't related to profiles.

I've filed a ticket about this issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1575439

It turned out that the reason why this happened was that I've got GTK_USE_PORTAL set for my Firefox. It wasn't related to profiles. I've filed a ticket about this issue: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1575439
Czy ta odpowiedź okazała się pomocna?
Cytuj
Zadaj pytanie

Aby odpowiadać na posty, musisz zalogować się na swoje konto. Zadaj pytanie, jeśli nie masz jeszcze konta.