Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Po aut instalaci aktualizací 13.9.2017 mi FF píše na YouTube: váš prohlížeč momentálně nedokáže rozpoznat žádný z dostupných formátů videa

  • 3 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 2 wyświetlenia
  • Ostatnia odpowiedź od poljos

more options

Objevilo se to po automatické aktualizaci, buď Firefoxu nebo Windows 7

Objevilo se to po automatické aktualizaci, buď Firefoxu nebo Windows 7

Wszystkie odpowiedzi (3)

more options

V prehliadačoch ako napríklad v Edge, Internet Explorer, Opera alebo Google Chrome to ide v poriadku ?

more options

Vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = Ak to nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg = Ak ani toto nepomohlo, stiahnite si OVERENÚ najnovšiu verziu Firefoxu (SK, alebo CS) odtiaľto: http://archive.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Vypnite Firefox, odinštalujte ho (kompletne). Reštartujte počítač a preverte či náhodou nieje v procesoch zapísaný Firefox. Ak tam nie je nainštalujte Firefox z OVERENEJ inštalačky.

Zmodyfikowany przez Ansam w dniu

more options

Taková hláška se může zobrazovat, pokud máš v prohlížeči nainstalované rozšíření, které umožňuje přepínání přehrávání videí z HTML5 na Flash Player. Např. YouTube Flash Player či jiné.