Bruke talesøk i Firefox Reality

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Using Voice Search in Firefox Reality

Firefox Reality lar deg søke på nettet uten å måtte bruke tastaturet. Slik bruker du talesøk-funksjonen:

1. Hold mikrofonikonet helt til det er uthevet.

(Tips: Du kan også holde kontrolleren nær munnen og trykke på avtrekkeren.)

1. firefox reality microphone v1
  2. Si søket ditt (eksempel: «Bilder av Bergen»).
  3. Firefox Reality vil utføre et tekstsøk med de talte ordene dine ved å bruke din standard søkemotor, for eksempel Google.
Språk: Firefox Realitys stemmesøk fungerer på fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, mandarin og spansk.