Tilbakestill Firefox - enkel løsning på de fleste problemer

Dersom du har problemer med Firefox kan tilbakestilling hjelpe. Resetfunksjonen fikser mange problemer ved å gjenopprette Firefox til dens originale tilstand samtidig som den lagrer din essensielle informasjon som bokmerker, passord og åpne faner.

Dersom du har problemer med Firefox kan det å oppdatere hjelpe. Denne funksjonen fikser mange problemer ved å gjenopprette Firefox til dens originale tilstand samtidig som den lagrer din essensielle informasjon som bokmerker, passord og åpne faner.

Tilbakestill Firefox til dens originale tilstand

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen, gå til Hjelp-undermenyen og velg Feilsøking.I menylinjen, velg Hjelp-menyen og velg Feilsøking.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke klarer finne Hjelp-menyen kan du skrive inn about:support i adresselinjen for å gå til Feilsøking-siden.
  2. Trykk på knappen Tilbakestill Firefox øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som vises.
  4. Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og deretter vil Firefox åpnes igjen.Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Ferdig, og deretter vil Firefox åpnes igjen.
  1. Trykk på meny-knappen New Fx Menu og deretter trykk på hjelp Help-29 .
  2. Fra Hjelp-menyen, velg Feilsøking.
    Dersom du ikke klarer vise Hjelp-menyen kan du skrive about:support i adresselinjen for å åpne Feilsøking-siden.
  3. Trykk på Tilbakestill Firefox …-knappen øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For å fortsette må du trykke Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  5. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og Firefox vil åpnes igjen.
  1. Trykk på denne Button of type "Oppdater" does not exist. knappen hvis du besøker denne siden i Firefox (det fungerer ikke hvis du bruker en annen nettleser). Du kan også finne en Oppdater knapp øverst i høyre hjørne av Firefoxabout:support Feilsøkingsinformasjons siden.
  2. For å fortsette, trykk Oppdater Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  3. Firefox vil lukkes for å oppdatere seg. Når den er ferdig vil et vindu liste din importerte informasjon. Trykk på Fullfør og Firefox vil åpnes.

Merk: Det er også en Oppdater Firefox Tilbakestill Firefox knapp iFirefox Sikker modus vinduet, Hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Hva gjør tilbakestillingsfunksjonen

Alle Firefox-innstillinger og personlig informasjon lagres i en profilmappe. Tilbakestillingsfunksjonen lager en ny profilmappe, samtidig som du beholder viktige data.

Tilbakestill Firefox

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen, gå til Hjelp-undermenyen og velg Feilsøking.I menylinjen, velg Hjelp-menyen og velg Feilsøking.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke klarer finne Hjelp-menyen kan du skrive inn about:support i adresselinjen for å gå til Feilsøking-siden.
  2. Trykk på knappen Tilbakestill Firefox øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som vises.
  4. Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og deretter vil Firefox åpnes igjen.Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Ferdig, og deretter vil Firefox åpnes igjen.
  1. Trykk på meny-knappen New Fx Menu og deretter trykk på hjelp Help-29 .
  2. Fra Hjelp-menyen, velg Feilsøking.
    Dersom du ikke klarer vise Hjelp-menyen kan du skrive about:support i adresselinjen for å åpne Feilsøking-siden.
  3. Trykk på Tilbakestill Firefox …-knappen øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For å fortsette må du trykke Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  5. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og Firefox vil åpnes igjen.
  1. Trykk på denne Button of type "Oppdater" does not exist. knappen hvis du besøker denne siden i Firefox (det fungerer ikke hvis du bruker en annen nettleser). Du kan også finne en Oppdater knapp øverst i høyre hjørne av Firefoxabout:support Feilsøkingsinformasjons siden.
  2. For å fortsette, trykk Oppdater Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  3. Firefox vil lukkes for å oppdatere seg. Når den er ferdig vil et vindu liste din importerte informasjon. Trykk på Fullfør og Firefox vil åpnes.

Merk: Det er også en Oppdater Firefox Tilbakestill Firefox knapp iFirefox Sikker modus vinduet, Hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Hva gjør tilbakestillingsfunksjonen?

Alle dine Firefox instillinger og personlig informasjon er lagret i en profilmappe. Tilbakestillingsfunksjonen fungerer ved å lage en ny profilmappe samtidig som den lagrer dine viktige data.

Tilleggsprogrammer (add-ons) som vanligvis er lagret i profilmappen til Firefox, slikt som utvidelser og temaer, kommer til å bli fjernet. Tilleggsprogrammer, slikt som programtillegg, kommer ikke til å bli fjernet, men alle endringer i preferanser eller innstillinger (f.eks. programmtillegg du har skrudd av) vil bli fjernet.

Firefox vil beholde dette:

• Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Personlig ordbok
  • Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Åpne vinduer, faner og fanegrupper
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Personlig ordbok

Disse elementene vil fjernes:

Merk: Din gamle Firefox-profil vil plasseres på skrivebordet i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data." Dersom tilbakestillingen ikke rettet problemet, kan du finne tilbake noe av informasjonen som ikke ble beholdt ved å kopiere filer til den nye profilen som ble opprettet. Dersom du ikke trenger denne mappen lenger, bør du slette den, ettersom den inneholder sensitiv informasjon.

Share this article: http://mzl.la/15sSfJR