Template:donottrack

Ikke Spor funksjonen er slått av som standard. For å slå den på:

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Velg Personvern panelet.
  3. Kryss av Be om at nettsteder ikke sporer deg.
    do not track fx42
  4. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..

Ikke Spor funksjonen er slått av som standard. For å slå den på:

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Velg Personvern panelet.
  3. Trykk på administrer dine sporingsinnstillinger.
  4. Kryss av Bruk Ikke Spor.
    do not track fx46
  5. Trykk på OK.
  6. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..

Ikke Spor funksjonen er slått av som standard utenom i Privat Nettlesing, hvor den alltid er på som standard. For å alltid bruke Ikke Spor:

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Velg Personvern panelet.
  3. Trykk på administrer dine sporingsinnstillinger.
  4. Kryss av Bruk alltid Ikke Spor.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Trykk på OK.
  6. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..
  1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Velg Personvern og sikkerhet panelet.
  3. Finn avsnittet Sporingsbeskyttelse.
    Fx56Privacy&Security-DoNotTrack
  4. Velg Alltid innstillingen.
  5. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..
// These fine people helped write this article:user1174865. You can help too - find out how.