Svare på en epost i Firefox OS

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

1. For å åpne epost applikasjonen, trykk email .
  2. Åpne eposten du ønsker å svare på ved å trykk på den
  3. På bunnen av skjermen, trykk reply for å svare til avsendere, eller trykk reply all for å svare til alle.
  4. Fyll inn Emnet, legg til eller endre mottakerene i Til og cc/bcc feltene og trykk så på Send. Se Send and manage email for flere detaljer.

Oversatt av Jørgen Juel

Disse dyktige menneskene hjalp å oversette denne artikkelen: JCPlus. Du kan hjelpe også - les om hvordan.