Slett nettleserhistorikk, informasjonskaplser og lagrede data på Firefox OS | Hvordan-artikkel

Slett nettleserhistorikk, informasjonskaplser og lagrede data på Firefox OS

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Når du surfer på nett vil nettleseren huske masse informasjon fra sidene du har besøkt.

Denne artikkelen handler om sletting av nettleserhistorikk, informasjonskapsler og lagrede data.

Slett historikk

Bruk denne funksjonen vis du vil at Firefox skal glemme alle sidene du har besøkt.

1. Åpne Firefox-nettleseren.
  2. Trykk på fanen ved siden av adressefeltet.
    browser-tab
  3. Trykk på tannhjulet gear icon fxos gear .
  4. Trykk på Slett nettlesingshistorikk-knappen, deretter trykk OK for å bekrefte.

Firefox OS v1.4 Delete Browser History Firefox OS v2.0 Delete Browser History

Slett informasjonskapsler og lagrede data

Denne funksjonen sletter instillinger som nettsider har lagret om ditt besøk, inkludert instillinger for den nettsiden.

1. Åpne Firefox-nettleseren.
  2. Trykk på fanen ved siden av adressefeltet.
    browser-tab
  3. Trykk på tannhjulet gear icon fxos gear .
  4. Trykk på Slett informasjonskapsler og lagrede data-knappen, deretter trykk OK for å bekrefte.

Firefox OS v1.4 Delete Cookies And Saved Data Firefox OS v2.0 Delete Cookies And Saved Data

// These fine people helped write this article:16patsle. You can help too - find out how.

Last Update: 2014-11-26