Slett nettleserhistorikk, informasjonskaplser og lagrede data på Firefox OS

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 83158
  • Opprettet:
  • Opprettet av: 16patsle
  • Kommentar: Oversetting
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: JCPlus
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Nei
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonskilde
Revisjonsinnhold

Når du surfer på nett vil nettleseren huske masse informasjon fra sidene du har besøkt.

Denne artikkelen handler om sletting av nettleserhistorikk, informasjonskapsler og lagrede data.

Slett historikk

Bruk denne funksjonen vis du vil at Firefox skal glemme alle sidene du har besøkt.

1. Åpne Firefox-nettleseren.
  2. Trykk på fanen ved siden av adressefeltet.
    browser-tab
  3. Trykk på tannhjulet gear iconfxos gear.
  4. Trykk på Slett nettlesingshistorikk-knappen, deretter trykk OK for å bekrefte.

Slett informasjonskapsler og lagrede data

Denne funksjonen sletter instillinger som nettsider har lagret om ditt besøk, inkludert instillinger for den nettsiden.

1. Åpne Firefox-nettleseren.
  2. Trykk på fanen ved siden av adressefeltet.
    browser-tab
  3. Trykk på tannhjulet gear iconfxos gear.
  4. Trykk på Slett informasjonskapsler og lagrede data-knappen, deretter trykk OK for å bekrefte.