Hvordan sjekker jeg for Firefox OS oppdateringer og installerer dem?

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

tekst i fete typerSpent på å få de nyeste Firefox OS system- og appoppdateringene? Din enhet sjekker automatisk etter oppdateringer hver dag, uke eller måned, men du kan sjekke manuelt når som helst. Her er hvordan:

Merk: Din enhetsprodusent er sammen med din operatør ansvarlig for å tilby Firefox OS systemoppdateringer til deg.

1. Trykk på InstillingerSettings- 2.0 (small)Settings 1.4Settings 1.3-appen på din enhet.
  2. Bla ned til Enhet-delen og velg Enhetsinformasjon.
  3. Enhets.informasjon-skjermen, trykk Sjekk nå. Denne knappenvil være grå hvis det ikke er noen oppdateringer tilgjengelig.
    Firefox OS v2.0 Update ScreenFirefox OS v1.4 Update ScreenCheck for FxOS Updates
  4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig vil den dukke opp i varslingslinjen på toppen av skjermen etter noen øyeblikk. Trykk på varslingen for å begynne nedlastings- og installasjonsprosessen.