Del data med Mozilla for å forbedre Firefox

Det er veldig nyttig for ingeniørene hos Mozilla å kunne måle og observere hvordan Firefox oppfører seg i den virkelige verden. Samtidig som du bruker Firefox, sender Telemetri-funksjonen hver dag tekniske data og interaksjonsmessig informasjon til Mozilla.

Les Firefox Privacy Notice for å lære mer om hvilke data Mozilla mottar, og hvordan de blir brukt.

Hvordan velger jeg eller velger bort sending av ytelsesdata?

I utgangspunktet samler Firefox inn tekniske data og bruksmønstre, men det kan du slå av når som helst.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Personvern og sikkerhet panelet.
  3. Rull ned til avsnittet Datainnsamling og bruk for Firefox.
  4. Marker eller fjern markeringen av Tillat Firefox å sende tekniske data og data for bruk til Mozilla.
Fx119WinNorskInnstillingerDatainnsamlingForFirefox

Telemetri-data

Skriv inn about:telemetry i adresselinjen for å vise en datarapport fra telemetri-funksjonen om ytelse, maskinvare, bruk og tilpasninger.

Fx119WinNorskOmTelemetri

Les artikkelen Telemetry collection and deletion for å lære mer om telemetri og datainnsamling i Firefox.