Historikk for Beskytt Mozilla-kontoen din med totrinns autentisering

Kategori:
Hvordan-artikkel
Revisjonshistorikk for:
English, Norsk

Vis diagram over hjelpsomhet-stemmer

Revision Status S Editor Kommentar
Nåværende   ErlingR En gjenglemt setning oversatt.
Gjennomgått   ErlingR Revidert etter rev 278967 2024-04-15 av org. engelsk artikkel. Se endringslogg for eng. artikkel for oversikt over endringer.
Godkjent   ErlingR Første gangs oversettelse til norsk ihht rev 268000 2023-10-27 av org. engelsk artikkel.
Gjennomgått   apple-id to veis firefox

Du vil nå merke denne revisjonen som klar for oversetting. Er du sikker på at du vil fortsette?

Dokumentets bidragsytere