Anbefalinger fra Firefox

Mens du utforsker nettet med Firefox, kan nettleseren foreslå funksjoner og utvidelser, skreddersydd for å forbedre opplevelsen din på nettet. Disse anbefalingene er nøye utvalgt basert på kategoriene av nettsteder du besøker, slik at det foreslås media-relaterte verktøy dersom du ofte besøker media-relaterte nettsteder, uten at besøkene dine spores til spesifikke nettsteder.

Denne tilnærmingen ikke bare sørger for at anbefalingene er høyst relevante og nyttige for nettlesingsbehovene dine, men også at personvernet ditt prioriteres ved å unngå å logge hvilke spesifikke nettsteder du besøker. Ved å kombinere innsikt i din generelle nettleseroppførsel og innholdstypen du interesserer deg for, sikter anbefalingsprogrammet til Firefox på å introdusere nyttige verktøy og funksjoner som gjør din nettreise problemfri og personlig.

recommendation buttonFeature call out
Mozilla er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Vi samler ikke inn nettleserdataene dine eller deler dem med tredjeparter for å kunne gi disse anbefalingene. Prosessen for å velge passende funksjoner og utvidelser, utføres direkte på enheten din, noe som sikrer at informasjonen din forblir privat. Alle foreslåtte utvidelser gjennomgår Mozillas ekstremt grundige utvelgelsesprosess for anbefalte utvidelser for å sikre kvaliteten og sikkerheten deres.

Hva slags funksjoner og utvidelser blir anbefalt?

Firefox kan anbefale mange forskjellige funksjoner, inklusive nettleser-verktøy og utvidelser.

• Nettleserverktøy er verktøy som bygges direkte inn i nettleseren, slike som Festede faner, Lesevisning og Kommenter PDF-filer. Firefox inneholder en mengde forskjellige verktøy som kan forbedre nettleseropplevelse og arbeidsflyt gjennom tilpasning og effektivitetsgevinster. Anbefalingsfunksjonen har til hensikt å introdusere deg for verktøy du kanskje ikke er klar over, men som du kan finne nyttige.
  • Utvidelser gir deg mulighet til å legge til funksjoner for å tilpasse nettleseropplevelsen din. Utvidelser er programvare, svært ofte utviklet av tredjepartsleverandører, som endrer på hvordan Firefox virker. De er på en måte apper for nettleseren, og de kan forenkle og effektivisere de oppgavene du gjør på nettet. Utvidelser tar seg av ting som å beskytte passord, laste ned videoer, finne gode tilbud, blokkere irriterende reklame, og en masse annet. De gjør det mulig for brukerne å tilpasse nettleseropplevelsen til sine egne behov og smak, noe som gjør utvidelser til en viktig del av Firefox.

Hvordan blir funksjoner og utvidelser valgt ut?

Mozillas prosess for å velge ut anbefalte funksjoner og utvidelser er grundig, noe som sikrer at kun verktøyene med de høyeste kvalitetene blir anbefalt. Utvelgelsen, gjort av Mozillas produkt- og redaksjonsteam, er strengt basert på å forbedre funksjonalitet, brukeropplevelse og sikkerhet. For funksjoner fokuserer vi på de som har bred anerkjennelse eller har potensiale for betydelig forbedring av en brukers nettleseropplevelse. Det er viktig å merke seg at integriteten til dette programmet ligger i at det er forbudt å akseptere betalte plasseringer av produkter fra utviklere, for å sikre at anbefalingene kun har til hensikt å forbedre brukernes nettleseropplevelse.

Hvem drar nytte av disse anbefalingene?

Anbefalinger er ment å gi Firefoxbrukere som deg en bedre nettleseropplevelse. Vi er av den oppfatning at de anbefalte funksjonene og utvidelsene er av enestående verdi, noe som gjør nettleseren enda mer personlig og brukbar.

Hvordan velger jeg bort anbefalinger fra Firefox?

Når du får opp en anbefaling, kan du klikke på Not now for å avvise den eller du kan velge bort anbefalinger ved å bruke nedtrekksmenyen:

recommendation dropdown
  • Don't Show Me This Recommendation velger bort akkurat denne anbefalingen.
  • Manage Recommendation Settings åpner InnstillingerInnstillinger for Firefox der du kan slå av alle anbefalinger.

Om du ønsker det, slik velger du bort å få anbefalinger fra Firefox når en funksjonsbeskrivelse vises:

• Klikk på Feature call out Dismiss dropdown nedtrekksmenyen for å se valgene dine:
    • Don't show this recommendation again: Velg denne for ikke lenger å motta akkurat denne anbefalingen.
    • Show fewer recommendations: Velg denne for å redusere antall anbefalinger du får.
    • Manage settings: Dette valget tar deg rett til siden for innstillinger i Firefox, hvor du kan velge bort alle anbefalinger ved å følge instruksjonene i neste avsnitt.
Recommendations dropdown menu

Velg bort alle anbefalinger via innstillinger i Firefox

Slik velger du bort Velg bort alle anbefalinger:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. I Generelt panelet ruller du ned til Nettlesing avsnittet.
  3. Fjern merkene i boksene Unchecked box box ved Anbefal utvidelser mens du surfer og Anbefal funksjoner mens du surfer.
    Fx85NorskInnstillingerAnbefalinger

Hvor kan jeg lære mer om utvidelser?

Besøk addons.mozilla.org (AMO), der du finner et stort utvalg av utvidelser. Denne plattformen er vertskap for en enorm samling av utvidelser og temaer, i all hovedsak utviklet av uavhengige skapere over hele verden.

Relatert innhold