Privat nettlesing i Firefox på Android

Når du surfer på nettet vil Firefox på Android huske informasjon, slikt som brukernavn og passord du har lagret. Noen ganger kan det være at du ikke vil at Firefox skal huske nettleserhistorikken din, som for eksempel når du handler bursdagsgaver på nettet til et familiemedlem som du deler enheten med.

Advarsel:Privat nettlesing gjør deg ikke anonym på nettet. Internettleverandøren din, arbeidsgiveren din (dersom du benytter arbeidsgiverens nettverk, for eksempel), eller nettstedene selv kan fremdeles spore hvilke sider du besøker.

Hvordan åpner jeg et nytt vindu for privat nettlesing?

• Åpne en tom privat fane: Trykk på Meny-knappen i Firefox (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) , deretter trykk på Ny privat fane.
  • Åpne en lenke i en privat fane: Trykk-og-hold på en lenke for å få frem en meny og velg Åpne lenke i privat fane

Få tilgang til dine åpne private faner

Trykk på faneikonet øverst på skjermen, deretter trykk på maskeikonet for å se de sidene du har åpnet i privat nettlesing.

private tabs m36 private browsing
  • Åpne en ny privat fane ved å trykke på plusstegnet private plus .
  • For å lukke en fane, trykk på X ved siden av fanen du ønsker å lukke. Du kan også lukke alle åpne faner ved å trykke på menyknappen og velge Lukk private faner

Hva er det privat nettlesing ikke lagrer?

• Besøkte nettsteder
  • Skjema- og søkeutfyllinger
  • Passord
  • Nedlastinger: filer som er lastet ned vil fremdeles være lagret på enheten, men de dukker ikke opp i nedlastingshistorikken.
  • Informasjonskapsler
  • Midlertidige internettfiler (Bufrede filer)
Dersom du legger til bokmerker i privat nettlesingsfane, vil disse ikke bli fjernet når du lukker fanen.

Share this article: http://mzl.la/1xKv6zl