Bruk Firefox på et annet språk

Firefox lar deg vise menyer, varsler, meldinger og andre deler av brukergrensesnittet på forskjellige språk.

Tips: For å velge språk for en nettside, les Velg visningsspråk for flerspråklige nettsider.

Bytt til et annet språk for Firefox brukergrensesnitt

Du kan når som helst endre språket som brukes i menyer, varsler og meldinger i Firefox.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Under overskriften Språk i avsnittet Språk og utseende av Generelt vinduet, velg et språk fra nedtrekksmenyen.
  3. Start Firefox på nytt.
For å legge til nye språk, se neste avsnitt.

Legg til et nytt språk for Firefox brukergrensesnitt

Følg disse trinnene for å hente inn flere språk til Firefox.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Under overskriften Språk i avsnittet Språk og utseende av Generelt vinduet, klikk Søk etter flere språk... i nedtrekksmenyen.
  3. Klikk på Velg et språk å legge til..., marker det språket du ønsker, og klikk på Legg til knappen.
  4. Bruk Flytt opp og Flytt ned knappene for å forandre rekkefølgen til språkene, eller Fjern for å fjerne et språk fra listen.
  5. Klikk på OK for å lagre endringene.
Firefox vil bruke det første språket i listen som standardspråket ditt, og vil bruke de andre språkene om nødvendig, i den rekkefølgen de står.

Ordne språkene i ønsket rekkefølge

Om en Firefox funksjon ikke er tilgjengelig på det språket du foretrekker, vil Firefox bruke det neste språket i listen din.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Under overskriften Språk i avsnittet Språk og utseende av Generelt vinduet, klikk på Velg alternativer... for å åpne Språkinnstillinger for Firefox vinduet.
  3. Velg et av språkene i listen og bruk Flytt opp og Flytt ned knappene for å forandre rekkefølgen til språkene, eller Fjern for å fjerne et språk fra listen.