Informasjon til brukere innen EU, EØS og Sveits

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Information for EU, EEA, Swiss, California, Connecticut, Virginia and Utah users

Disse områdene har databeskyttelseslover som krever at vi spesifiserer følgende:

Mozillas retningslinjer for personvern og produktspesifikke personvernerklæringer beskriver hensikten med å behandle den aktuelle informasjonen om deg og hvilke informasjonskategorier vi behandler.

Vårt lovlige grunnlag for innsamling og behandling av personlig brukerinformasjon omfatter:

• Kontrakten vi har med deg: Når du oppretter en Firefox-konto samtykker du til Firefox Clouds tjenestevilkår. For at vi skal kunne levere tjenester som synkronisering av nettleserloggen eller verifisering av e-postadresser, må du oppgi e-postadressen din til oss.
  • Legitime interesser: Vi mottar brukernes tekniske data og interaksjonsdata, deriblant IP-adresser, for å kunne tilpasse og tilby stedspesifikke funksjoner, forbedre sikkerheten og påliteligheten til tjenestene våre, forhindre misbruk og for å finne ut hvor folk hører om Firefox. Dette beskrives også i Firefox’ retningslinjer for personvern.
  • Samtykke: Vi ber av og til om samtykke til å behandle informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake dette samtykket.

I mange tilfeller kan du få tilgang til, oppdatere eller slette personlig informasjon.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan. Hvis ikke vi har mulighet til å hjelpe deg, kan du sende inn en klage til datatilsynet.