Jeg har problemer med Mozilla-kontoen min

Behøver du hjelp med Mozilla-kontoen din? Denne artikkelen har noen løsninger som hjelper deg i gang. Finner du ikke svar her kan du også Få hjelp fra samfunnet.

Artikkelen Mozilla-konto på support.mozilla.org gir svar på spørsmål bruk av Mozilla-kontoer på Mozilla Support.

Jeg har opprettet en Mozilla-konto. Hva kan jeg gjøre med den?

For det første, takk for at du har opprettet en konto! Vi har satt opp en side for å veilede deg til å få mest mulig ut av alt Mozilla-kontoen din kan tilby: Få tilgang til Mozilla Services med en Mozilla-konto.

Jeg har problemer med å bekrefte Mozilla-kontoen min

Når du ber om å få opprette en Mozilla-konto eller om innloggingen din blokkeres av sikkerhetsgrunner, sender vi deg en e-post slik at du kan bekrefte at det er deg som eier e-postadressen som er forbundet med kontoen. Denne siden hjelper deg problemer rundt bekreftelse: Jeg har problemer med å bekrefte Mozilla-kontoen min.

Om du fremdeles har problemer med å logge inn eller å bekrefte kontoen din, forsøk å sette opp en ny Mozilla-konto med en annen e-postadresse.

Jeg har mottatt en e-post fra Mozilla. Hva skal jeg gjøre?

Mozilla sender forskjellige e-poster av sikkerhetsårsaker og for å veilede deg. Du kan motta følgende e-poster:

E-post med “Bekreftelseskode”

Når du mottar en e-post fra Mozilla med en sekssifret bekreftelseskode, bruker du koden på innloggingssiden til å bekrefte at du oppretter kontoen. Du mottar e-post med bekreftelseskode første gang du logger inn på en ny Mozilla-konto, eller om du logger av og logger deg på igjen senere.

WinNorskMozillaBekreftelseE-post

E-post med “New sign-in to your Mozilla account”

Du kan motta en “New sign-in to your Mozilla account” e-post med en Behandle konto-knapp som peker til innstillingssiden for Mozilla-kontoer.

WinNorskMozillaBehandleKontoE-post

Dette kan skje dersom du logger inn på en eksisterende Mozilla-konto fra en ny enhet eller en ny profil. Om du ikke er sikker på hvorfor du mottok denne e-posten, anbefaler vi at du skifter passordene for Mozilla-kontoen og e-posten din.

E-post med “Finish creating your account” email

Denne e-posten betyr at noen har opprettet en konto basert på din e-postadresse. Var det deg, bekreft e-postadressen din.

Om du ikke er sikker, ikke klikk på the Bekreft e-post-lenken i e-posten fra Mozilla. Om du bekreftet e-posten ved et uhell, bør du bytte passordet til Mozilla-kontoen for å unngå sikkerhetsproblemer.

E-post med “Sekundær e-post lagt til”

Først får du en e-post med en kode for å bekrefte den sekundære e-postadressen din. Når du legger inn denne koden i bekreftelsesfeltet på nettsiden, får du et varsel til din primære e-postadresse om at en sekundær e-post er lagt til Mozilla-kontoen din.

Hvordan bytter jeg passordet for Mozilla-kontoen min?

Slik bytter du passord på innstillingssiden for Mozilla-kontoer:

1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet.
  2. Klikk på Mozilla-konto (brukernavnet ditt, e-postadressen din eller Sign in).
  3. Klikk på Behandle konto(eller gå til https://accounts.firefox.com).
  4. På siden til Mozilla-konto, bla ned til avsnittet Sikkerhet og klikk på Endre-knappen ved siden av Passord.
  5. Følg anvisningene for å legge inn det gamle og nye passordet før du klikker på Lagre for å avslutte.

Jeg har ikke passordet mitt. Hvordan kan jeg få lagt inn et nytt passord?

Om du ikke vet eller har glemt passordet ditt, må du tilbakestille Mozilla-kontoen din (se under).

Hvordan tilbakestiller jeg Mozilla-kontoen min?

Bruk Forgot password?-lenken på innloggingssiden for Mozilla-kontoer, og følg instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt. Dette tilbakestiller Mozilla-kontoen din. Din personlige informasjon, som bokmerker og innlogginger, vil ikke lenger synkroniseres med andre enhet (med mindre du tilbakestiller kontoen din med gjenopprettingsnøkler). Se artikkelen I've lost my Firefox Sync account information - What to do for å lære mer.

Kan jeg endre e-postadressen jeg har angitt for Mozilla-kontoen min?

Du kan endre den primære e-postadressen du har angitt for Mozilla-kontoen din om du også har angitt en sekundær e-postadresse. For mer informasjon, se Change primary email address on Mozilla account.

Hvordan bruker jeg Mozilla-kontoer på min enheter?

Her finner du veiledning for oppsett og bruk av Mozilla-kontoer og synkronisering (Sync):