Hvordan velge startside | Hvordan-artikkel

Hvordan velge startside

Vi viser deg hvordan du automatisk åpner de nettsidene du ønsker når du starter Firefox eller trykker på hjem knappen Home Button .

Angi eller endre dine startsider

1. Åpne en nettsiden du ønsker å bruke som startside.
  2. Trykk på ikonet til venstre for nettadressen og dra det til hjemknappen.
    Home page Win1 Home page Mac1 Home page Lin1
  3. Trykk Ja for å velge denne siden som din startside.

1. Åpne en ny fane med nettsiden du ønsker å bruke som din startside.
  2. Dra fanen til hjemknappen Home Button og slipp den.
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Trykk Ja for å angi denne siden som din startside.

Tips: Flere startsideinstillinger er tilgjengelige i AlternativerInstillinger vinduet.

• Trykk på Firefox knappen, velg Instillinger velg så panelet Generelt .Trykk på Verktøy menyen, velg Alternativer og velg så panelet Generelt.Trykk på Firefox menyen, velg Innstillinger… og så panelet Generelt.Trykk på Rediger menyen, velg Innstillinger og så panelet Generelt.
    • Fra nedrykksmenyen kan du velge å la Firefox vise en blank side når den starter, eller vise alle vinduer og faner som ble brukt sist.
    • Du kan også velge forskjellige sider som din startside: Åpne sidene i hver sin fane og trykk på Bruk åpne nettsider.
  • Trykk på menyknappen New Fx Menu , velg AlternativerInnstillinger og velg så panelet Generelt.
    • Fra nedrykksmenyen kan du nå velge å la Firefox Vise en blank side når den starter, eller vise alle vinduer og faner som ble brukt sist.
    • Du kan også velge forskjellige sider som din startside: Åpne sidene i hver sin fane og trykk på Bruk åpne nettsider.

Gjenopprette standard startside

Hvis du ønsker å slette dine startsideendringer gjør du det på følgende måte:

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg panelet Generelt.
  3. I startsideboksen, trykk knappen Bruk Standard.
    Home page Win3 Home page Mac3 Home page Lin3
  4. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduetTrykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduetLukk Innstillinger-vinduet

Hvis du ønsker å slette dine startsideendringer gjør du det på følgende måte:

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg panelet Generelt.
  3. I startsideboksen, under Home Page:, trykk knappen Bruk Standard.
    HomePage-Fx34Win HomePage-Fx34Mac HomePage-Fx34Lin
  4. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduetTrykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduetLukk Innstillinger-vinduet

Problemer?

Vi har svar:

Share this article: <a href="http://mzl.la/1BAQNzv">http://mzl.la/1BAQNzv</a>