Hvordan slette firefox buffer

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: How to clear the Firefox cache

Hurtiglageret i Firefox er midlertidig lager for bilder, skript og andre deler av nettsider du besøker når du surfer, dette for å øke hastigheten. Denne artikkelen beskriver hvordan du tømmer hurtiglageret.

Tøm hurtiglageret

1. Trykk på menyknappen New Fx MenuFx57Menu og velg Fx80NorskMenyikon-Innstillinger .Innstillinger.
  2. Velg Personvern og sikkerhet-panelet.
  3. I Infokapsler og nettstedsdata-avsnittet, klikk på Tøm data... knappen.
    Fx87WinNorskTomData
  4. Fjern avhukningen for Infokapsler og nettstedsdata.
  5. La Hurtiglagret (cachet) nettinnhold være avhuket og klikk på Tøm knappen.
  6. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..
Tips: En annen måte å slette hurtiglageret i Firefox:
  1. Trykk på menyknappen New Fx Menu for å åpne menypanelet.

Klikk på Arkiv-knappen 57 library icon på verktøylinjen. (Om du ikke ser den der, klikk på meny-knappen fx57menu og så på Arkiv).
  2. klikk på Historikk og deretter på Tøm nylig historikk ....
  3. I nedtrekksmenyen Slett tidsrommet:, velg Alt, i listen over historikk-elementer marker Hurtiglager for nettsider og pass på at andre elementer du vil beholde ikke er avmerket. Klikk tilslutt på Slett nåOK knappen.
Les denne artikkelen for mer detaljer.

Tømme hurtiglageret automatisk

Du kan sette opp Firefox til automatisk å tømme hurtiglageret ditt når nettleseren lukkes:

1. Trykk på menyknappen New Fx MenuFx57Menu og velg Fx80NorskMenyikon-Innstillinger .Innstillinger.
  2. Velg PersonvernPersonvern og sikkerhet panelet, og gå til Historikk seksjonen.

3. I nedrykksmenyen ved siden av Firefox vil:Firefox vil velg Bruke egne instillinger for historikk.
    customhistory38Fx56Privacy&Security-CustomHistory-newFx87WinNorskHistorikkInnstillinger
  4. Huk av for Slett historikk når Firefox avsluttes.
    Fx87WinNorskSlettHistorikkNarFxAvsluttes
  1. Klikk på Innstillinger ... knappen ved siden av for å åpne vinduet med valg.
  2. Huk av for Hurtiglager for nettsider.
    Fx87WinNorskInnstillingerSlettHistorikk
  3. Trykk OK for å lukke vinduet.
  4. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..
Tips: Det finnes flere tillegg tilgjengelig som er laget for å slette hurtiglageret ved å klikke på et ikon på verktøylinjen. Naviger til Mozilla Add-ons nettsted for å gjøre et søk. Mozilla-samfunnet er ikke ansvarlig for vedlikeholde av og støtte for tillegg fra tredjepart-utviklere. Ta kontakt med utvikleren direkte dersom du behøver hjelp med et tillegg.