Hvordan slette firefox buffer

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: How to clear the Firefox cache

Firefox sitt hurtiglager lagrer midlertidige bilder, skript og andre deler av nettsider mens du surfer for å øke hastigheten. Denne artikkelen beskriver hvordan du tømmer hurtiglageret.

Tøm hurtiglageret

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Velg Avansert-panelet.
  3. Trykk på Nettverk-fanen.
  4. Under Hurtiglagret nettinnhold-seksjonen, trykk Tøm nå.
    Clear Cache Win1 fx11 Clear Cache Mac1 fx11 Clear Cache Lin1 fx11
  5. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..

Tømme hurtiglageret automatisk

Du kan sette Firefox til å automatisk tømme hurtiglageret din når Firefox lukkes:

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger.
  2. Velg Personvern-panelet.
  3. Under Historie seksjonen, sett Firefox skal: tilo Bruke egne innstillinger for historie.
  4. Velg boksen for Tøm historikk når Firefox lukkes. Clear Cache Win2 Clear Cache Mac2 Clear Cache Lin2
  5. Ved siden av Tøm historikk når Firefox lukkes, trykk Instillinger-knappen. "Når Firefox Lukkes skal den slette:" vinduet åpnes.
  6. I innstillingene for sletting av historikk vinduet, trykk boksen ved siden av Hurtiglager for nettsteder. Clear Cache Win3 Clear Cache Mac3 Clear Cache Lin3
  7. Trykk OK for å lukke vinduet.
  8. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk..
// These fine people helped write this article:Håvard Mork, JCPlus. You can help too - find out how.