Hvordan setter jeg opp Firefox Sync?

Når du setter opp Firefox Sync på din datamaskin vil hele oppsettet ditt (så som bokmerker, historikk, passord, åpne faner og installerte utvidelser) bli lagret på Mozilla sine servere på en sikker måte. Du kan dele denne informasjonen på tvers av alle dine enheter. Denne artikkelen viser deg hvordan du kan sette opp Firefox Sync på alle enhetene dine.

Viktig: Firefox Sync krever siste versjon av Firefox. Sørg for at du oppdaterer Firefox på alle datamaskiner eller Android-enheter. Hvis det er nødvendig, oppdater Sync.

Del 1: Sett opp Firefox Sync på en datamaskin

1. På toppen av Firefox vinduet, Trykk på Firefox knappenTrykk på Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil åpnes
  2. Trykk Lag en ny konto.
  3. Fyll inn konto detaljene:
    Sync Setup 10 - Win
    • Epost adresse
    • Velg et passord og skriv det en andre gang for å forsikre deg at du har skrevet det rikitg.
    • Aksepter Tjenestevilkår og Personvern.
    • Bekreft at du ikke er en robot!
    • For å endre hvilken informasjon som blir synkronisert, trykk på Sync Alternativer. Standard er å synkronisere dine utvidelser, bokmerker, passord, preferanser, historikk og faner.Standard er å synkronisere dine utvidelser, bokmerker, passord, preferanser, historikk og faner.
    • Til slutt, trykk Neste.
  4. Du vil se en Konfigurasjonen er fullført! melding. Trykk Lukk for å lukke fremgangsvinduet og ta deg tilbake til Firefox. Dataene dine vil fortsette å bli kryptert og lastet opp i bakgrunnen.
    Merk: Denne første synkroniseringen burde skje kjapt, men kan ta over 30 minutter avhengig av hvor mye informasjon som trenger å bli synkronisert.
  1. På menylinjen, trykk Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigureringsvinduet vil så åpnes.
  2. Trykk Lag en ny konto.
  3. Fyll inn konto detaljene:
    Sync Setup 10 - Mac
    • Epost adresse
    • Velg et passord og skriv det en andre gang for å forsikre deg at du har skrevet det rikitg.
    • Aksepter Tjenestevilkår og Personvern.
    • Bekreft at du ikke er en robot!
    • For å endre hvilken informasjon som blir synkronisert, trykk på Sync Alternativer. Standard er å synkronisere dine utvidelser, bokmerker, passord, preferanser, historikk og faner.Standard er å synkronisere dine utvidelser, bokmerker, passord, preferanser, historikk og faner.
    • Til slutt, trykk Fortsett.
  4. Du vil se en Konfigurasjonen er fullført! melding. Trykk Avslutt for å lukke fremgangsvinduet og ta deg tilbake til Firefox. Dataene dine vil fortsette å bli kryptert og lastet opp i bakgrunnen.
    Merk: Denne første synkroniseringen burde skje kjapt, men kan ta over 30 minutter avhengig av hvor mye informasjon som trenger å bli synkronisert.
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes.
  2. Trykk Lag en ny konto.
  3. Fyll inn konto detaljene:
    Sync Setup 10 - Lin
    • Epost adresse
    • Velg et passord og skriv det en andre gang for å forsikre deg at du har skrevet det rikitg.
    • Aksepter Tjenestevilkår og Personvern.
    • Bekreft at du ikke er en robot!
    • For å endre hvilken informasjon som blir synkronisert, trykk på Sync Alternativer. Standard er å synkronisere dine utvidelser, bokmerker, passord, preferanser, historikk og faner.Standard er å synkronisere dine utvidelser, bokmerker, passord, preferanser, historikk og faner.
    • Til slutt, trykk Neste.
  4. Du vil se en Konfigurasjonen er fullført! melding. Trykk Lukk for å lukke fremgangsvinduet og ta deg tilbake til Firefox. Dataene dine vil fortsette å bli kryptert og lastet opp i bakgrunnen.
    Merk: Denne første synkroniseringen burde skje kjapt, men kan ta over 30 minutter avhengig av hvor mye informasjon som trenger å bli synkronisert.

Del 2: Bruk den enkle oppsettskoden på en annen enhet

Bruk koden på en Android-enhet

1. Trykk på Meny knappen (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) , velg Instillinger (den kan hende du må trykke på Mer først) , og til slutt Sync.
  2. Koden for å legge til denne enheten vises.
    sync_recovery3

Bruk koden på en annen datamaskin

Utfør disse trinnene på en annen datamaskin som du vil legge til Firefox Sync.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Trykk på Sync fanen.
  3. Trykk Konfigurer Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  4. Under Jeg har allerede en Firefox Sync konto trykk Koble til og koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Comp Code
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk Firefox knappentrykk verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes
  2. Trykk Jeg har en konto.
  3. Koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Pair - Win
  1. På menylinjen, trykk Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes.
  2. Trykk Jeg har en konto.
  3. Koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Pair - Mac
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync konfigurasjonsvinduet vil så åpnes.
  2. Trykk Jeg har en konto.
  3. Koden for å legge til datamaskinen vil bli vist.
    Pair - Lin

Del 3: Knytt en annen enhet til din Sync-konto

Bruk oppsettskoden på datamaskinen for å knytte en ny enhet til din Sync-konto

1. Trykk på Hjem knappen (eller skriv about:home i addresselinjen) for å åpne Firefox hjem siden.
  2. På bunnen av siden, trykk Sync Linken for å åpne Sync instillinger vinduet..
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Trykk så på Tilknytt enhet linken og Firefox Sync konfigurasjons vinduet vil åpnesø
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Skriv inn din tolv bokstavers kode generert på din andre enhet og trykk NesteFortsett.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Når koden er akseptert vil du se en Enhet tilkoblet melding og din enhet vil umiddelbart begynne å synkronisere. Trykk FullførAvslutt for å lukke konfigurasjonsvinduet.
  1. På enheten du ønsker å legge til, åpne Firefox og trykk på Meny knappen new FX Menu for å åpme panelet.
  2. Trykk på Logg inn i Sync på bunnen av panelet.
  3. Trykk Kom i gang for å gå til logg inn siden.
  4. På bunnen av siden, trykk Logg inn. Skriv inn epostadressen og passordet du har brukt på andre enheter.
  5. Etter du har logget inn vil Firefox begynne å synkronisere din informasjon. Du er nå ferdig!

Hva skal jeg gjøre om jeg vil legge til en enhet og ikke har datamaskinen min tilgjengelig?

Utfør disse trinnene på en enhet som du vil legge til Firefox Sync.
Hvis du prøver å legge til en enhet til Firefox Sync og du ikke er i nærheten av datamaskinen din for å se koden du normalt bruker kan du fremdeles legge til enheten ved å skrive inn din kontoinformasjon.

Knytt en Android-enhet til Firefox Sync

Utfør disse trinnene i Firefox for mobil på din Android-enhet.

1. Trykk på Meny knappen (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) , velg Innstillinger (den kan hende du må trykke på Mer først) og til slutt Sync.
  2. Trykk på "Avansert konfigurasjon..."-linken.
    sync_recovery3
  3. Videre skriver du inn ditt kontonavn (e-postadresse), passord, gjennopprettingsnøkkel og trykker på Koble til.
    sync_recovery4

Knytt en annen datamaskin til Firefox Sync

Utfør disse trinnene på de andre datamaskinene du vil knytte til Firefox Sync.

1. Trykk på Sett opp Firefox Sync.
    Sync Setup 1
  2. Trykk på Jeg har en Firefox Sync-konto.
  3. Skriv inn din Sync e-postadresse og passord og trykk NesteFortsett.
  4. Skriv inn din Sync-nøkkel og klikk på NesteFortsett.
    Add comp 2
    Din Sync nøkkel er en lang serie bokstaver som ble laget for deg når du satt opp din Sync konto. Du kan finne den ved å følge følgende instruksjoner Hvor kan jeg finne min Sync nøkkel?
    Din gjenopprettingsnøkkel er en lang serie bokstaver som ble laget for deg når du satt opp din Sync konto. Du kan finne den ved å følge følgende instruksjoner Hvor kan jeg finne min Gjenopprettingsnøkkel?
  5. Du vil nå se en Konfigurasjonen er fullført skjerm. Trykk på FullførLukk for å avslutte konfigurasjonen og legge datamaskinen til din Sync-konto.
  1. På toppen av Firefox-vinuet, trykk på knappen Firefoxtrykk på Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync. Firefox Sync-0vinduet vil så åpnes.
  2. Trykk på Jeg har en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheten av din enhet med Sync konfigurert, trykk på Jeg har ikke enheten med meg linken.
  4. Logg inn med din Sync-konto
  5. Du vil se en Konfigurasjon er fullført skjerm. Trykk på Avslutt for å avslutte konfigurasjonen og legge datamaskinen til din Sync-konto.
  1. På menylinjen, trykk på Verktøy menyen og velg Konfigurer Sync .... Firefox Sync-vinduet vil så åpnes.
  2. Trykk på Jeg har en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheten av din enhet med Sync konfigurert, trykk på Jeg har ikke enheten med meg linken.
  4. Logg inn til din Sync-konto:
  5. Du vil se en Konfigurasjon er fullført skjerm. Trykk på Avslutt for å avslutte konfigurasjonen og legge datamaskinen til din Sync-konto.
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk på Konfigurer Sync .... Firefox Sync-vinduet vil så åpnes.
  2. Trykk på Jeg har en konto.
  3. Siden du ikke er i nærheten av din enhet med Sync konfigurert, trykk på Jeg har ikke enheten med meg linken.
  4. Logg inn til din Sync-konto:
  5. Du vil se en Konfigurasjon er fullført skjerm. Trykk på Fullfør for å avslutte konfigurasjonen og legge datamaskinen til din Sync konto.
For å velge ut hvilken informasjon du vil synkronisere, titt på Hvordan velger jeg hva slags informasjon som skal synkronisere i Firefox?

Fjern en enhet fra Firefox Sync

Fjern en datamaskin fra Firefox Sync

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Gå til synkroniseringspanelet og klikk på Koble fra. En bekreftelsesboks kommer fram.
    unlink win old sync unlink mac old sync
  3. Klikk Fortsett for å bekrefte. Dataene på din enhet vil ikke lenger bli synkronisert med serveren og du blir logget ut av din Sync-konto.

Fjern en Android-enhet fra Firefox Sync

1. Åpne Innstillinger-menyen på din enhet (ikke menyen Innstillinger i Firefox).
  2. Under Kontoer eller Kontoer og synkronisering, gå inn på Firefox.
  3. Trykk på ditt kontonavn (vanligvis e-postadressen din) for å se kontooppsettet.
  4. Trykk på menyen øverst til høyre og velg Fjern konto.

Del 1: Lag en Firefox Sync-konto

Du behøver kun å gjøre dette en gang. Start Firefox på din favorittenhet og velg riktig framgangsmåte under.

Sett opp Firefox Sync på din datamaskin

1. Klikk på meny-knappen new fx menu , deretter Logg inn. Firefox Sync-siden åpner i en ny fane.
    Sync 29
    NB: Om du ikke ser en Sync-seksjon i menyen er du logget inn på den gamle versjonen av Firefox Sync. Se Hvordan oppdatere til den nye Firefox Sync.
  2. Klikk knappen Get Started.
  3. Fyll ut skjemaet for å lage en konto og klikk deretter Neste. Du er snart ferdig!
  4. Sjekk om du har fått e-post med bekrefelseslenke. Klikk på denne for å bekrefte din e-postadresse. Du er ferdig! Hopp til Del 2 for å knytte de ande enhetene dine til Firefox Sync.

Sett opp Firefox Sync på din Android-enhet

1. Trykk på knappen Meny (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) og velg Innstillinger (den kan hende du må trykke på Mer først) .
  2. Trykk Sync, og derfra trykk knappen Kom i gang.
  3. Siden Lag en Firefox-konto vil åpne i en ny fane.
  4. Fyll ut skjemaet for å lage en konto og klikk deretter Neste. Du er snart ferdig!
  5. Sjekk om du har fått e-post med bekrefelseslenke. Klikk på denne for å bekrefte din e-postadresse. Du er ferdig! Hopp til Del 2 for å knytte de ande enhetene dine til Firefox Sync.

Del 2: Knytt flere enheter til Firefox Sync

Alt du trenger å gjøre er å logge inn og la Sync gjøre resten av jobben. Husk e-postadressen og passordet du laget i Del 1 - du trenger dette for å knytte resten av enhetene dine til Firefox Sync.

Knytt en annen datamaskin til Firefox Sync

1. Klikk på meny-knappen new fx menu , og velg Logg inn.
  2. Klikk knappen Kom i gang for å åpne side Lag en ny Firefox-konto.
  3. Klikk på lenken Har du allerede en konto? Logg inn nederst på siden.
    Sync sign in - 29
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet du brukte da du laget den nye Sync-kontoen.
  5. Etter at du er logget inn vil Firefox Sync begynne å synkronisere all informasjonen på tvers av alle enheten dine.

Knytt en Android-enhet til Firefox Sync

1. Trykk på knappen Meny (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) og velg Innstillinger (den kan hende du må trykke på Mer først) .
  2. Trykk Sync, og så på knappen Kom i gang.
  3. Trykk på lenken Har du allerede en konto? Logg inn nederst på siden.
  4. Etter at du er logget inn vil Firefox Sync begynne å synkronisere all informasjonen på tvers av alle enheten dine.
For å velge ut hvilken informasjon du vil synkronisere, titt på Hvordan velger jeg hva slags informasjon som skal synkronisere i Firefox?

Fjern en enhet fra Firefox Sync

Fjern en datamaskin fra Firefox Sync

1. Klikk meny-knappen new fx menu for å gå inn på denne menyen.
  2. Klikk på ditt kontonavn (vanligvis e-postadressen din) for å se kontooppsettet.
  3. Klikk Fortsett for å bekrefte. Dataene på din enhet vil ikke lenger bli synkronisert med serveren og du blir logget ut av din Sync-konto.

Fjern en Android-enhet fra Firefox Sync

1. Åpne Innstillinger-menyen på din enhet (ikke menyen Innstillinger i Firefox).
  2. Under Kontoer eller Kontoer og synkronisering, gå inn på Firefox.
  3. Trykk på ditt kontonavn (vanligvis e-postadressen din) for å se kontooppsettet.
  4. Trykk på menyen øverst til høyre og velg Fjern konto.

Share this article: http://mzl.la/11fi64Z