Hvordan setter jeg opp Firefox Sync på min datamaskin?

Ta aksjon: Oppdater Firefox for å beholde kobling til konto etter 31. mars 2024.

Om du bruker Firefox versjon 78 eller eldre (den ordinære utgivelsen eller ESR utgivelsen) og du har en Mozilla-konto, du gjennomføre følgende for fortsatt å kunne bruke kontoen din:

1. Sørg for at du husker passordet ditt til kontoen din i Firefox. Om du har glemt passordet, kan du bruke kontogjenopprettingsnøkler for å endre passordet ditt. Om du ikke allerede har opprettet kontogjenopprettingsnøkler, må du tilbakestille passordet ditt uten kontogjenopprettingsnøkler.
  2. Ta sikkerhetskopi av profilmappen, i tilfelle noe går galt.
  3. Oppdater Firefox nettleseren din.
    Oppstår det en feil når du forsøker å oppdatere, kan du reinstallere Firefox.
  4. Logg deg inn på kontoen din i den ny-oppdaterte Firefox.

Med en Mozilla-konto kan du synkronisere data og innstillingene dine (som bokmerker, historikk, passord, åpne faner og installerte tillegg) på tvers av alle enhetene dine.

Opprett en Mozilla-konto

Du må ha en Mozilla-konto for å slå på Synkronisering. Lær hvordan du oppretter en Mozilla-konto.

Velg hvilken informasjon som skal synkroniseres

Les Hvordan velger jeg hvilke informasjonstyper som bør synkroniseres i Firefox

Koble flere enheter til Synkronisering

En enhet kan være en mobil enhet (smarttelefon eller nettbrett), en stasjonær datamaskin eller en annen Firefox profil. Vedrørende mobile enheter, les:

For å koble opp mot en annen datamaskin eller profil, bare logg inn og la Synkronisering gjøre resten. For å logge inn behøver du e-postadressen og passordet du brukte i forrige avsnitt.

1. Åpne Firefox på den datamaskinene eller profilen du vil synkronisere.
  2. Klikk på Fx89menuButton, så på Logg inn-knappen ved siden av Synkroniser og lagre data og logg inn.
    Fx114WinNorskFxKontoInnlogging

Deaktiver Synkronisering for enheter som har vært synkronisert før

For mer informasjon, les Sync Firefox data og Slå av Firefox Sync.