Hvordan koble til Wi-Fi på Firefox OS

Koble til og bruke WiFi i Firefox OS

Du kan koble til WiFi-netverk som er innen din rekkevidde for å spare datatrafikk og muligens få raskere nedlastingshastighet. Dette kan enten være ditt hjemme-netverk, en internet kafe, eller noen annen tilgjengelig WiFi sone.

Finne og koble til WiFi

For å finne og koble til et WiFi-netverk, trykk settings icon , trykk så på WiFi. Pass på at du ser Firefox OS Checkbox - On ved siden av WiFi.

Oversatt av Jørgen Juel

Del denne artikkelen: http://mzl.la/1089t6Q