Hvilken versjon av Firefox bruker jeg?

Denne artikkelen viser en kommende versjon av Firefox for iOS. Hvis du har installert Firefox for iOS kan din versjon være annerledes enn det som vises her.
Firefox for iOS er foreløpig kun tilgjengelig i disse landene. Hvis ditt land ikke er i listen kommer det etter hvert. Vi jobber hardt med å få Firefox for iOS til din region. Regisdtrer deg for nyhetsbrevet her.

Den nyeste versjonen av Firefox inneholder de siste sikkerhets oppdateringene og spesifikasjonene. Følg disse stegene for å finne ut hvilken versjon du har:

1. Trykk på fane-ikonet nederst på skjermen.

new tab ios 10
  2. Trykk på Instillinger i menypanelet.
  3. Bla ned til Om seksjonen. Versjonens nummer er skrevet der.