Hva er nytt i Firefox for Android

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: What's new in Firefox for Android

Velkommen til en ny versjon av Firefox for Android (versjon 100). I den vil du finne følgende oppdateringer:

Feire Firefox 100 med nye bakgrunner

To nye bakgrunner er nå globalt tilgjenglig. Trykk på Firefox logoen i øvre venstre hjørnet av skjermen for å velge en som passer deg. Lær mer om bytte av bakgrunn.

Vis grupper av søkeuttrykk på startsiden og i historikk-panelet

Du ser nå grupper av nettsteder relaterte til de du har besøkt, så du enkelt kan komme tilbake til søket ditt. Trykk på hver av søkeuttrykk-gruppene under overskriften Nylig besøkt for å se listen for hver gruppe. Søkeuttrykk-grupper vises også i Historikk-panelet, med de nyligst besøkte nettstedene i starten av listen.

Søk fra bokmerke- eller historikk-panelet

Trykk på søke-knappen MagnifyingGlassIcon i oversiktene dine over bokmerker og historikk slik at du kan søke etter nøkkelord for å begrense søkeresultatet til det du er ute etter. Les denne artikkelen for trinnvis instruksjon.

Styrk personvernet ditt med HTTPS-Only modus

HTTPS-Only Modus er nå automatisk slått på i Firefox for Android. For alle nettsteder du besøker, vil Firefox automatisk etablere en sikker, kryptert forbindelse over HTTPS, om det er mulig. Dette er spesielt nyttig når du bruker offentlig Wi-Fi, og du ikke vet noe om sikkerheten i forbindelsen din til Internett.

Feilretting og forbedringer

• Systemutklippstavlen er nå et gyldig mål for kopiering av tekst og URLer.
  • Koden for å migrere profiler for Firefox 68 eller eldre er fjernet. Om du vil oppdatere fra versjon 68 og beholde dine data, kan du installere versjon 99 og så oppdatere til nyeste versjon av Firefox.