Hvordan oppdatere til den nye Firefox Sync

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Den siste versjonen av Firefox inkluderer en ny versjon av Sync. Denne artikkelen forklarer hvordan du oppdaterer. Vil du ikke oppdaterer ennå? Ikke noe problem. Sync kommer til å fungere som før med ett unntak, som vi kommer til å forklare.

Merk: Denne artikkelen gjelder nyeste versjon av Firefox Som kan lastes ned fra mozilla.org/firefox.

Hva er forskjellig med den nye Sync?

Innlogging til den nye Sync er lett med en Firefox-konto. Ikke noe mer paring av koder eller gjenopprettelsesnøkler. Bare logg inn med e-postadresse og passord så er du klar.

Hvordan oppdatere den til nye Sync?

Den nye versjonen av Sync fungerer kun med den siste versjonen av Firefox og du kan ikke bruke både den gamle og den nye versjonen samtidig. Dermed må du logge ut av Sync på alle enhetene før du kan lage en Firefox-konto og logge inn på den nye Sync.

Trinn 1: Koble fra alle enhetene dine fra den gamle versjonen av Sync

På en datamaskin:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Sync-panelet.
  3. I Sync-panelet, klikk på Koble fra ....
  4. Lukk siden Innstillinger. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk.
  5. Starte Firefox på nytt.

På en Android-enhet:

1. Åpne enhetenes innstillinger (ikke Firefox' innstillinger).
  2. Under kontoer, eller kontoer og Sync, trykk på Firefox.
  3. Trykk på kontonavnet ditt (vanligvis e-postadressen din) for å se kontoinnstillingene dine.
  4. Trykk på menyen øverst til høyre på skjermen og velg Fjern konto.

Trinn 2: Oppdater alle dine enheter til siste versjon av Firefox

Trinn 3: Lag en Firefox konto

På en datamaskin:

• Klikk på menyknappen New Fx Menu og velg Logg inn på Sync og følg instruksjonene for å lage en konto.

På en Android-enhet:

• Trykk på Meny-knappen (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) , velg Innstillinger (den kan hende du må trykke på Mer først) og deretter Sync. Følg instruksjonene for å lage en konto.
Merk: Du kan bruke den samme e-postadressen som du brukte på den gamle Sync.

Trinn 4: Logg inn på Sync på andre enheter

På en datamaskin:

1. Klikk på meny-knappen New Fx Menu og velg Logg inn på Sync.
  2. Klikk Begynn og velg Har du allerede en konto? Logg inn.-lenken på bunn av skjermen.

På en Android-enhet:

1. Trykk på Meny-knappen (enten under skjermen på noen enheter eller øverst til høyre i nettleseren) , velg Innstillinger (den kan hende du må trykke på Mer først) og deretter Sync.
  2. Trykk på Kom i gang og velg Har du allerede en konto? Logg inn.-linken på bunn av skjermen.

Hva om jeg ikke vil oppdatere til den nye Sync?

• Mens den gamle versjonen av Sync kommer til å fortsette å fungere vil ikke den siste versjonen av Firefox tillate nye enheter å koble seg til Sync. Det betyr at dersom du har en ny enhet, vil du ikke kunne koble deg til Sync.
  • Mozilla vil fortsette å støtte den gamle Sync i en begrenset tid for å legge til rette for migrasjon til den nye Sync. Brukere som huser Sync selv kan snart kjøre sin egen instans.
  • Lær mer om Firefox-konti

Se også

Har du fremdeles problemer?

Se Firefox Sync troubleshooting and tips