Gjør Firefox til din standard nettleser

Hvis du har mer enn én web browser, trenger datamaskinen din å vite hvilken nettleser den skal bruke som standard. Denne artikkelen viser deg hvordan du kan gjøre Firefox til din standard nettleser.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg Avansert panelet og trykk på Generelt fanen. Trykk deretter Skjekk nå. Default - Win Default - Mac Default - Lin
  3. Velg Ja for å sette Firefox til din standard nettleser.

Setting Firefox as Default (Linux-Ubuntu)

4. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduet.Trykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduet.Lukk Innstillinger-vinduet. Lukk siden about:preferences.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg Avansert panelet og trykk på Generelt fanen. Trykk deretter Gjør Firefox til standard nettleser.

Default - Win - Fx15 Mac OSX - Advanced- General - Set Default - FF17 Default - Lin - Fx15
  3. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduet.Trykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduet.Lukk Innstillinger-vinduet. Lukk siden about:preferences.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg Advansert panelet og trykk på Generelt fanen. Trykk deretter Gjør Firefox til standard nettleser. Angi standardprogrammer-vinduet vil da åpnes.

Default - Win8
  3. I Angi standardprogrammer-vinduet, velg Firefox fra listen over programmer på venstre side og trykk Angi dette programmet som standard. Trykk deretter OK for å lukke vinduet.

Default - Win8 pt 2
  4. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduet.Trykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduet.Lukk Innstillinger-vinduet. Lukk siden about:preferences.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg Avansert panelet og trykk på Generelt fanen. Trykk deretter Gjør Firefox til standard nettleser.

Fx34OptionsGeneral-Win7 Fx34GeneralPanel-Mac Fx34GeneralPanel-Lin
  3. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduet.Trykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduet.Lukk Innstillinger-vinduet. Lukk siden about:preferences.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Velg Generelt panelet og trykk deretter Gjør Firefox til standard nettleser.
    Fx34OptionsGeneral-Win8
    Angi standardprogrammer-vinduet vil da åpnes.
  3. I Angi standardprogrammer-vinduet, velg Firefox fra listen over programmer på venstre side og trykk Angi dette programmet som standard. Trykk deretter OK for å lukke vinduet.

Firefox som standard nettleser - Angi standardprogrammer
  4. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduet.Trykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduet.Lukk Innstillinger-vinduet. Lukk siden about:preferences.

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AlternativerInstillinger

2. Trykk på Generelt panelet, og trykk deretter på Gjør til standard knappen.
    default fx38
Merk: MSN Messenger og andre programmer åpner muligens Internet Explorer, uavhengig av hvilken nettleser som er standard. Dessuten, internet-leverandører som PeoplePC Online, Juno and NetZero kan ha tilkoblingsprogramvare som automatisk starter Internet Explorer.

Hvis du vil angi en annen nettleser som standard, kan du bruke innstillingene i nettleseren du ønsker skal være din standard nettleser.

Basert på informasjon fra Default browser (mozillaZine KB)

Share this article: http://mzl.la/1xKrKfO