Fjern en synkronisert enhet fra Firefox-konto

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 273070
  • Opprettet:
  • Opprettet av: ErlingR
  • Kommentar: Revidert etter rev 267630 2023-10-23 av org. engelsk artikkel.
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: erling.rosag
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Ja
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonskilde
Revisjonsinnhold

Synkronisering gir deg mulighet til å dele bokmerkene dine, nettleserhistorikken din, dine lagrede passord og annen informasjon mellom de forskjellige enhetene dine. Når du ikke lenger bruker en enhet, kan du fjerne den fra Mozilla-kontoen din.

Merknad: Om du bare vil slå av Synkronisering for en enhet uten å logge ut av Mozilla-kontoen, les artikkelen Slå av Firefox Sync.
  1. Åpne Innstillinger for Mozilla-kontoen din (det kan være du må logge inn).
  2. Klikk på Tilkoblede tjenester på venstre side.
  3. Finn enheten eller tjenesten du vil fjerne, og klikk på Logg ut til høyre for den.
  4. Velg hovedårsaken til at du kobler fra enheten i varslingsvinduet som vises.
  5. Klikk på Logg ut.

Firefox vil koble seg fra kontoen din, men vil ikke slette noe nettlesingsinformasjon.