Firefox står fast i Feilsøkingsmodus

Denne artikkelen forklare hvorfor Firefox noen ganger starter i feilsøkingsmodus når du forventer start i normal modus, og hvordan løse problemet.

Om du starter Firefox i feilsøkingsmodus, vil applikasjonen forbli i feilsøkingsmodus til den avsluttes helt. Den enkleste måten å sørge for at Firefox er helt avsluttet er å gjøre en omstart av datamaskinen. Start Firefox igjen når datamaskinen har startet.

Når Firefox krasjer ved oppstart, vil Vinduet for Feilsøkingsmodus vises neste gang du starter Firefox. Da kan du velge om du vil starte Firefox i feilsøkingsmodus eller tilbakestille Firefox fordi det kan være noe galt med konfigurasjonen (som grafikk, tillegg, eller tredjeparts programvare). Les artikkelen Feilsøk Firefox-krasj (stenger ned eller avslutter uventet) for hjelp til å rette feil relatert til Firefox oppstartskrasj.