Firefox mislyktes i å oppdatere - hvordan oppdatere manuelt

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Firefox prøvde nylig å oppdatere til siste versjon, men noe gikk galt. Du kan fortsatt få den siste Firefox versjonen ved å laste den ned og installere den på nytt. Slik gjør du det:

Last ned og installer Firefox manuelt

1. download firefox win 32x32 Download a fresh copy of Firefox.
  2. Trykk på Nedlastingsikonet Blue Download Fx 20 Mac øverst til høyre i Firefox og velg din nylige nedlastede fil for å starte installeringen.
  3. Lukk Firefox, trykk så Kjør på installereren.
    run installer
  4. Følg ledetekstene om hvordan installere Firefox. Den nye versjonen av Firefox vil starte automatisk og erstatte den gamle versjonen.
  1. mac download 32x32 Download a fresh copy of Firefox.
  2. Velg Åpne med når du blir forespurt av dialogvinduet.
    runfirefox mac
  3. I vinduet som åpnes, dra Firefox ikonet til Applikasjonsmappen.
    firefox mac folder
  4. En melding kan advare deg at Firefox allerede er i den mappen. Trykk på Erstatt for at den nye versjonen skal erstatte den gamle.
  5. Husk å legge til en snarvei til Firefox i din dock for lettere tilgang.

Prøv å installere Firefox gjennom din pakkehåndering-system først (vennligst referer til din distributørs dokumentasjon). Hvis det ikke fungerer, prøv disse stegene:

1. download linux 32x32 Last ned en ny kopi av Firefox.
  2. Velg Åpne med i dialogvinduet:
    open firefox linux
  3. Fra den standarde arkivbehandleren, trekk ut innholdet i arkivet inn i en mappe (som din hjem-mappe). En ny mappe med navned Firefox vil bli laget der.
  4. Lukk Firefox nettleseren, dobbelttrykk så på Firefox ikonet i Firefox mappen for å starte den nye Firefox versjonen.
  5. Legg til Firefox på ditt skrivebord eller oppgavelinje for å få letter tilgang til den i framtiden.
Firefox overfører automatisk dine bokmerker, historikk og nettstedsinstillinger til den nye versjonen. Det er ikke nødvendig å eksportere og importere denne informasjonen.
Ikke riktig fil? Besøk Firefox nedlastingsside for å laste ned Firefox for andre operativsystem og språk.

Har du fortsatt problemer?

Vårt støtteforum er klar til å hjelpe deg. Trykk på knappen under og send inn ditt spørsmål.
Get Help

Illustration of hands

Volunteer

Grow and share your expertise with others. Answer questions and improve our knowledge base.

Learn More