Deaktiver eller fjern tilleggsprogrammer

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 90617
  • Opprettet:
  • Opprettet av: Thaka
  • Kommentar: Oversatt fra Engelsk til Norsk
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: JCPlus
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Nei
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonsinnhold

Utvidelser, temaer, og programtillegg er forskjellige typer tilleggsprogrammer til Firefox. Denne artikkelen forklarer hvordan en kan deaktivere eller fjerne disse.

Hvordan deaktivere utvidelser, temaer og programtillegg

Når du deaktiverer et tilleggsprogram, skrur du det av uten å fjerne det:

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Extensions or Appearance or Plugins.
  2. Velg tilleggsprogrammet du vil deaktivere.
  3. Trykk på Slå av-knappen.
  4. Klikk Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjennopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

For å reaktivere et tilleggsprogram, finn det på listen over programmer og klikk på Slå på-knappen, og start Firefox på nytt om nødvendig.

Hvordan deaktivere utvidelser og temaer

Når du deaktiverer en utvidelse eller et tema, skrur du det av uten å fjerne det:

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Extensions or Appearance.
  2. Velg tilleggsprogrammet du vil deaktivere.
  3. Trykk på Slå av-knappen.
  4. Klikk Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjenopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

For å reaktivere et tilleggsprogram, finn det på listen over programmer og klikk på Slå på-knappen, og start Firefox på nytt om nødvendig.

Hvordan deaktivere programtillegg

Når du deaktiverer et programtillegg, skrur du det av uten å fjerne det:

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Plugins.
  2. Velg programtillegget du ønsker å deaktivere.
  3. Velg Aldri aktiver i rullegardinmenyen.

For å reaktivere et programtillegg, finn det i listen, og velg Alltid aktiver i rullegardinmenyen.

Hvordan fjerne utvidelser og temaer

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Extensions or Appearance.
  2. Velg tilleggsprogrammet du ønsker å fjerne.
  3. Trykk på Slett-knappen.
  4. Klikk på Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjenopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

Hvordan avinstallere programtillegg

De fleste programtillegg kommer med egne verktøy for avinstallering. For hjelp til å avinstallere noen populære programtillegg, gå til denne listen over artikler og velg artikkelen for det programtillegget du ønsker å avinstallere.

Feilsøking