Aktiver og deaktiver infokapsler som nettsider bruker for å spor dine preferanser | Hvordan-artikkel

Aktiver og deaktiver infokapsler som nettsider bruker for å spor dine preferanser

Informasjonskaplser er lagret på din datamaskin av nettsider du besøker og inneholder informasjon som side preferanser eller login status. Denne artikkelen beskriver hvordan du kan aktivere og deaktivere disse informasjonskapslene i Firefox

Hvordan endrer jeg infokapsler instillinger?

Merk: Informasjonskapsler er som standard aktivert i Firefox.

For å sjekke eller endre dine instillinger:

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger .
  2. Velg Personvern panelet.

3. Sett Firefox skal: til Bruke egne instillinger for historikk. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Marker boksen Aksepter infokapsler fra nettsteder for å aktivere informasjonskapsler, og fjern merket for å deaktivere dem. Cookies Win Cookies Mac Cookies Lin
  5. Velg hvor lenge informasjonskapsler har lov til å bli lagret:
    • Behold de intill: de utløper på dato: Hver infokapsel vil bli fjernet når den når sin utløpsdato, hvilket er bestemt av siden som lagt den.
    • Behold de intill: Firefox avsluttes: Infokapselene som er lagret på din maskin blir fjernet når Firefox avsluttes
    • Behold de intill: spør hver gang: Viser et varsel hver gang en nettside prøver å lagre en infokapsel, og spør deg om du ønsker å lagre den eller ikke.
  6. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduetTrykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduetLukk Innstillinger-vinduet .
  1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg InnstillingerØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen og velg InnstillingerI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Innstillinger ...Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Rediger-menyen og velg Innstillinger .
  2. Velg Personvern panelet.

3. Sett Firefox skal: til Bruke egne instillinger for historikk. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Marker boksen Aksepter infokapsler fra nettsteder for å aktivere infokapsler, og fjern merket for å deaktivere dem. Cookies Win Fx22 3rd Party Cookies Mac Fx22 3rd Party Cookies Linux Fx22
  5. Velg hvor lenge infokapsler skal bli lagret:
    • Behold de intill: de utløper på dato: Hver infokapsel vil bli fjernet når den når sin utløpsdato, hvilket er bestemt av siden som lagt den.
    • Behold de intill: Firefox avsluttes: Infokapselene som er lagret på din maskin blir fjernet når Firefox avsluttes
    • Behold de intill: spør hver gang: Viser et varsel hver gang en nettside prøver å lagre en infokapsel, og spør deg om du ønsker å lagre den eller ikke.
  6. Trykk OK for å lukke Innstillinger-vinduetTrykk Lukk for å lukke Innstillinger-vinduetLukk Innstillinger-vinduet .

Nettsider melder om infokapsel problemer

Hvis en nettside gir deg en feilmelding som sier at du ikke kan motta infokapsler, se Websites say cookies are blocked - Unblock them.

Del denne artikkelen: http://mzl.la/MnRK4j