Legg til sosial funksjon til Firefox sidebar

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Gå aldri glipp av en oppdatering! Hold deg oppdatert på de siste nyhetene og oppdateringene ved å legge til sosiale funksjoner fra forskjellige nettsider rett i Firefox sidebar.

Malen "ApplyToFx" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.

Legg til Sosiale funksjoner i Firefox

Du kan laste innhold fra disse websidene rett i din sidebar.

Noen av disse tjenestene virker kanskje kun i USA. Med mindre noe annet er beskrevet.
  1. Besøk en av disse sidene, og så klikk på Skru på eller aktiver på siden.
  2. En bekreftelsesmelding vil dukke opp. Klikk aktiver tjenester på meldingen. Sidebaren vil åpnes med ditt innhold.
MERK: Noen tjenester vil be deg logge inn slik at deres innhold virker som det skal.

Slå sosiale funksjoner av og på

1. Legg til sidebar knapp til din verktøylinje eller meny, hvis du ikke allerede har det.
  2. Klikk på sidebar knapp for å se liste over tjenester.
  3. Klikk på tjenesten du ønsker å se.
  4. For å skru av tjenesten, klikk på sidebar knapp, og klikk på aktiver tjeneste for å avhuke den.

Skru på en service:

1. Trykk Alt for å vise menyen midlertidig, klikk så på Vis, og så Sidebar.På menylinjen, Klikk Vis, og så Sidebar.
  2. Velg innholdet du vi vise.

Skru av en service:

1. Gå til din sidebar og klikk på tannhjul-iconet sidebar gear oppe i høyre hjørne for å vise menyen.
  2. Klikk Show sidebar for å fjerne merket og gjemme innholdet.

Bytte innhold

Du kan aktivere flere innholdsider, og bytte mellom dem.

1. Klikk på tannhjulikonet sidebar gear øverst til høyre ved siden av din sidebar.
  2. Klikk for å velge hvilken side du ønsker å laste.

Vise eller fjerne en feed

Om nødvendig, du kan fjerne en tjeneste fra Firefox.

1. Klikk på menyknappen Bildet "new fx menu" finnes ikke. og klikk Utvidelser
  2. Klikk på Tjenester panelet til venstre på skjermen. Tjenester-panelet vil liste alle sosiale netverks- og innholds-tilbydere du har installert.
  3. Finn den siden du vil fjerne, og klikk på Fjern rett ved den.
MERK: Hvis du fjerner en tjeneste og senere vil legge den til igjen, må du legge den til på nytt i Firefx.

Har du problemer? Her er noen ting du kan prøve

Hvis du ser en melding i sidebaren som sier at Firefox ikke kan kontakte tjenesten, klikk på Prøv Igjen knappen. Hvis det ikke virker, kan det hende du må vente litt for å se om den blir tilgjengelig igjen.

Tips: Du kan også prøve å fjerne og legge til tjenesten igjen..