Hjelp andre brukere

Redd verden fra sofaen

Vi trenger din hjelp!

Brukt av mer enn 400 millioner mennesker, er Firefox-brukerstøtten drevet av frivillige, og det er viktigere enn noensinne. Det er der du kommer inn i bildet.

Hvorfor skal jeg hjelpe?

Hjelp millioner av Firefox-brukere å få maks ut av favoritt-nettleseren. Ditt bidrag kan hjelpe millioner av brukere over hele verden, og du kan gjøre det fra sofaen hjemme!

Om oss

Mozilla Support er et miljø med entusiastiske frivillige og ansatte som prøver å hjelpe våre brukere rundt i verden. Involver deg, og bli med på et utrolig eventyr!