Getoonde gelabelde vragen: Alle vragen tonen
  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Some URLs not loading/ ublock origin not blocking ads

Hi, I've tried to fix this by following the relevant knowledge base articles, but nothing I've tried so far seems to have worked. Since this morning, Firefox has failed t… (meer info)

Hi,

I've tried to fix this by following the relevant knowledge base articles, but nothing I've tried so far seems to have worked.

Since this morning, Firefox has failed to load in certain pages. There's no error message, FF briefly flashes the Stop button and then displays a totally blank page. I checked on Chrome, and it had no problem loading the page.

On pages that do load, ublock origin doesn't seem to be blocking any ads. I assume these problems are related, so I include this for completeness.

I've tried

  1. Restarting firefox in safe mode
  2. Restarting my PC
  3. Clearing firefox cookies and cache
  4. Restarting my router
  5. Flushing my DNS

What should I try next? Is there any additional info I need to provide?

Gevraagd door sam68, 1 jaar geleden

Beantwoord door ARMAN KHAN, 1 jaar geleden

  • Gearchiveerd

HTTP Error 404. The requested resource is not found.

Hi there, We have a weird problem with firefox only (not this problem with other web browser like Chrome, Ie or Edge). The problem is that we cannot browse this website … (meer info)

Hi there,

We have a weird problem with firefox only (not this problem with other web browser like Chrome, Ie or Edge). The problem is that we cannot browse this website at the same time. No problem to browse one website, but going on the seconde one and you will get on 404 error.

Not Found ________________________________________ HTTP Error 404. The requested resource is not found.

Same error for 3 others.

Just waiting few minutes (at least 5min), refresh the second website, it’s working coming back on the first tab (with the first website), refresh and you get the error 404.

This problem occurs only when we are using IPV6 connexion on an HTTPS websites (only on some of ours web sites (https://www.ticpharma.com/home.php, https://www.techopital.com/ https://www.gerontonews.com, https://www.ticsante.com/home.php and https://www.apminternational.fr/). These 5 website sharing the same SSL certificats. It’s a multi domain SSL certificats provide by Gandi.net.

No problem when we use the Firefox PRIVATE windows. No problem when we browse theses websites in http and IPV6. No problem when we browse theses websites in httpS and IPV4. No problem with other browser in httpS and IPV6.

So only problem with Firefox, in IPV6 and HPPS. This problem occurs on multiple computers, with diffrent Anti-Virus, from different location, for different network and ISP provider. So I guess there is a bug somewhere in firefox.

Thanks for your help. Regards.

Gevraagd door Seb. D, 1 jaar geleden

Laatst beantwoord door Roland Tanglao, 1 jaar geleden

  • Gearchiveerd

What risks do I take by disabling IPv6 in firefox?

Recently I was facing an Issue with my Firefox, it was not connecting to webpages after failing to do a TLS handshake with the server, I was suggested to disable IPv6 in … (meer info)

Recently I was facing an Issue with my Firefox, it was not connecting to webpages after failing to do a TLS handshake with the server, I was suggested to disable IPv6 in my Firefox to solve the issue. I did the same and it works well now. But I'm curious what the risks I took by disabling IPv6 from Firefox.

Gevraagd door anuragmondol22, 1 jaar geleden

Laatst beantwoord door cor-el, 1 jaar geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

firefox cannot find google website

error message "cannot connect to server at google.com. checked security.OCSP.require and it is set to false. used shift+ reload... did not work … (meer info)

error message "cannot connect to server at google.com. checked security.OCSP.require and it is set to false. used shift+ reload... did not work

Gevraagd door jimbo589, 2 jaar geleden

Beantwoord door FredMcD, 2 jaar geleden

  • Gearchiveerd

http://[2606:4700:4700::1111] crash firefox

I tried open IPv6 website http://[2606:4700:4700::1111] and it crash firefox even in safe mode. I guess IPv6 HTTP to HTTPS redirect cause firefox to crash. Firefox versio… (meer info)

I tried open IPv6 website http://[2606:4700:4700::1111] and it crash firefox even in safe mode. I guess IPv6 HTTP to HTTPS redirect cause firefox to crash.

Firefox version: 63

Gevraagd door Anime4000, 3 jaar geleden

Laatst beantwoord door Anime4000, 2 jaar geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Connecting my bank site I got message SEC_ERROR_OCSP_UNKNOWN_CERT

I use Firefox 63.0 (64 bits). Since 23 oct 2018 I got message "SEC_ERROR_OCSP_UNKNOWN_CERT" when connecting to my bank site LCL. I don't have this issue with Microsoft ed… (meer info)

I use Firefox 63.0 (64 bits). Since 23 oct 2018 I got message "SEC_ERROR_OCSP_UNKNOWN_CERT" when connecting to my bank site LCL. I don't have this issue with Microsoft edge navigator. If I deselect OCS option in Firfox parameter the issue disappear but come back when I select again the OCS option. How this issue can be solve definitively with keeping OCS option ? Is the connection as well secure without this option ?

Gevraagd door Daniel-Paul, 3 jaar geleden

Beantwoord door FredMcD, 3 jaar geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

New server cert not recognized by firefox

Note: I control the server. The following is noted on the client: Your connection is not secure The owner of [myDomain] has configured their website improperly. To prote… (meer info)

Note: I control the server. The following is noted on the client:

Your connection is not secure

The owner of [myDomain] has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

And yet, an online cert checker states: Congratulations! This certificate is correctly installed.

So, the obvious answer is it's a caching problem. I found 2 cookies from the old domain that I deleted and then cleared the cache. No luck. *Yes, old domain as I now have a new domain. It sees the old cert for the old domain, which I have revoked and deleted with "certbot revoke". Using Letsencrypt on ubuntu 16.04

Thank you in advance for any help!

Gevraagd door apb1963, 3 jaar geleden

Beantwoord door apb1963, 3 jaar geleden