Add-on syncing between windows and mac

Hi there, I recently switched to windows and I used firefox sync to import all my bookmarks etc. However, I had some issues with video streaming. I took the pc back to th… (meer info)

Hi there,

I recently switched to windows and I used firefox sync to import all my bookmarks etc. However, I had some issues with video streaming. I took the pc back to the store and they claim it is because of the firefox syncing. Is it possible that by syncing it installed some add-ons on windows that aren't compatible with the OS?

Gevraagd door kyrianvangenderen, 6 dagen geleden

Links are opening in a new window vice a new tab.

I have verified that the settings are to open links in a new tab but they still open in a new window and the new window has tabs I previously closed. This problem arose a… (meer info)

I have verified that the settings are to open links in a new tab but they still open in a new window and the new window has tabs I previously closed. This problem arose after Microsoft did an update to Windows 10 in which my default browser (Firefox) was replaced with Edge. When I reset Firefox as my default the problem appeared. Prior to the update links opened in a new tab as I intended.

Gevraagd door dmvolz, 6 dagen geleden

No audio with Firefox

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit) When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds… (meer info)

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit)

When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds OK. The same Youtube videos using Chrome, Edge or Internet Explorer sound properly.

Could an update be the reason for this behaviour? This fault occurred since a few weeks.

Gevraagd door martin.hoheisel, 6 dagen geleden

How can I copy a URL exactly without added material being put onto it, to post a pointer to a page?

I open a page and want to copy the URL to send it to someone or post it as a reference on another page. When I do, a whole lot of excess text gets added to the URL. Here,… (meer info)

Gevraagd door Hank, 1 week geleden

Laatst beantwoord door Hank, 6 dagen geleden

Firefox v79.0 Copy and Paste doesnt work with Avast Web Sheild enabled.

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox. My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only t… (meer info)

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox.

My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only the 3 most fundamental core shields (email. web. and file)

Copy and paste is broken within Firefox when you have the Avast Web Shield enabled. While its enabled, other browsers do not have the same issue. Copy and paste in Safari and Chrome works fine. If you turn off the web sheild in Avast you must close and re-open the Firefox Browser and the issue is gone.

The Firefox reset/refresh that i tried, based on another post, only really disables the web shield for a small time, when avast refreshes it puts it back. So its not fixing the issue, its temporarily disabling it.

Its rather aggravating. Anyone solved it? Im posting on both FF and Avast forums.

Gevraagd door tim109, 1 week geleden

Laatst beantwoord door tim109, 6 dagen geleden

Cookies get changed unexpectedly when making requests to web app

I'm Developing a Web Application I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed … (meer info)

I'm Developing a Web Application

I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed as if the request were sent without any cookies and the web app assigned a new cookie. Are cookies sent by default with GET request using Fetch API in firefox?

When accessing page directly instead of Fetch API the request seems to go through every other "F5 Press", and otherwise the same problem occurs.

It works on chromium - trying to figure out what could be different - if it's a problem with firefox or my backend - any ideas? Thanks

Firefox Version 79.0 on ArchLinux Flask/Gunicorn/Nginx on Debian

Gevraagd door eingleVi, 6 dagen geleden

Laatst beantwoord door eingleVi, 6 dagen geleden

Youtube 15+ sec. Freezes with VP9,no problem with h264 but limited in quality.

Hey, for a while now i got a problem with firefox on my PC. I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use … (meer info)

Hey,

for a while now i got a problem with firefox on my PC.

I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use the standard VP9 codec. If i switch to h264 via the H264ify addon it works like it should but i'm limited to 1080p (since youtube removed support for 1440p+ on h264)

CPU is a i5 4690k GTX 970 16GB Ram.

Addons: h264ify ublock i don't care about cookies Popup blocker.

I've disbabled all addons but with the same result. Videos on Edge run perfect, even with the VP9 codec.


I've switched several things in the about:config settings found on other websites without solution. (i would list them if i knew what thread they were in)

Gevraagd door mkxvpn73, 6 dagen geleden

It takes a very long time to change from English to Korean IME

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning s… (meer info)

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning specific hotkeys to the input languages (like LShift + Alt + 1) and it doesn't change anything. I have also tried preventing accessibility services from accessing my browser. Whenever I deleted and reinstall the language packs it behaves normally for a day or two before being slow again. This also happens when I restart Firefox.

Gevraagd door kimir97, 6 dagen geleden

Can't access my Wordpress site after logging in

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but w… (meer info)

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but when I click over from reader to sites, it gets stuck saying "loading sites" forever. What on earth is going on?

Bek

Gevraagd door bekkyb, 6 dagen geleden

elimination of the synced password

I did not usemy pc for a while. After about two months, I found out that Firefox account was requesting to log in again. But after logging in, I was surprised to see that… (meer info)

I did not usemy pc for a while. After about two months, I found out that Firefox account was requesting to log in again. But after logging in, I was surprised to see that all my account passwords had been deleted. Previously, I considered Firefox account and synced passwords to be the safest way, but there is no place left for trust. It is regrettable...

Gevraagd door amin5020-21, 6 dagen geleden

Video Lagging at other platforms other than youtube.

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags.… (meer info)

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags. The lagging is not so worse, but still it disturbs me from watching the video. If I play the same video in Windows in Firefox the video plays well. The main problem is with the site ' www.geeksforgeeks.org ' in Ubuntu (Linux) and the same site plays well in Windows Firefox. I have tried fixes like : 1) 'set media.benchmark.vp9.fps = 0' 2) https://support.mozilla.org/en-US/questions/1245735 but they didn't work.

System specs : 8gb of RAM 4gb of Dedicated Graphics card of AMD Radeon RX 560X AMD Ryzen 5-3550H processor

Gevraagd door Bipin Jadav, 1 week geleden

Laatst beantwoord door Bipin Jadav, 6 dagen geleden

Accessing Google/Gmail

Im having issues logging on to google and gmail. I have found a loop hole to access gmail(I cant access directly on gmail.com). I cant get use google as a search engine a… (meer info)

Im having issues logging on to google and gmail. I have found a loop hole to access gmail(I cant access directly on gmail.com). I cant get use google as a search engine at all. Anyone run into this?

Thanks

Gevraagd door ptyrocc, 6 dagen geleden

Detect is Flash Allowed on a website

Right now as a developer I have an option to check is Flash plugin installed/enabled in the Firefox. But it should also be Allowed on a website in order to work. And this… (meer info)

Right now as a developer I have an option to check is Flash plugin installed/enabled in the Firefox. But it should also be Allowed on a website in order to work. And this Allowed state we can't track. Do we have an option to do that? Maybe some hidden property of Window.navigator I couldn't find? Thanks in advance for the answer!

Gevraagd door vlad.gerasimovich.micro, 6 dagen geleden

Not able to Login into aws console using IAM user id

I'm not able to login in to AWS console using the IAM user credentials.. Looks like the page is not redirecting to the AWS console and Just freezes there when the login b… (meer info)

I'm not able to login in to AWS console using the IAM user credentials.. Looks like the page is not redirecting to the AWS console and Just freezes there when the login button is clicked. I have tried clearing all caches and clearing all HISTORY still the issue persists . However note that I'am able to login to AWS console using the root credentials

Gevraagd door toanoop, 6 dagen geleden

Cant Copy/Paste in KodeKloud command line simulator when using firefox browser

I'm doing a linux based course on KodeKloud and I cant copy and paste anything when I use the command line simulator on their website. Windows shortcuts dont work since i… (meer info)

I'm doing a linux based course on KodeKloud and I cant copy and paste anything when I use the command line simulator on their website. Windows shortcuts dont work since its command line and it would only end up with me typing "^C" and "^P".

It works fine with Edge and Chrome but those arent the browsers I want to use

Gevraagd door deirdrerodgers, 6 dagen geleden

Username and passwords not autofilling where they supposed to

Username and passwords not autofilling where they supposed to on https://my.account.sony.com, and https://account.mozilla.org. will update the list if i encounter any mor… (meer info)

Username and passwords not autofilling where they supposed to on https://my.account.sony.com, and https://account.mozilla.org. will update the list if i encounter any more

Gevraagd door Santas Little Helper, 2 weken geleden

Laatst beantwoord door Santas Little Helper, 6 dagen geleden