Getoonde gelabelde vragen: Alle vragen tonen
  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Firefox not loading graphics correctly

I had an issue with my computer that required me to hard reset it, I am using a 2015 Macbook pro 10.14.6, and after this restart firefox was not loading graphics correctl… (meer info)

I had an issue with my computer that required me to hard reset it, I am using a 2015 Macbook pro 10.14.6, and after this restart firefox was not loading graphics correctly. See attached images, showing what the page looks like in firefox vs safari. I have not been able to resolve the issue with any settings that i have found, I tried deleting the pref.js file, I tried uninstalling and reinstalling firefox and nothing has worked. I have tried 2 other browsers, safari and chrome, they works normally. Additionally, I have checked my hardware, done a PRAM reset, and also tried opening firefox on a different user account, where it actually is working normally, which makes me think that there is some weird setting that has changed or something, but I dont understand why reinstalling didnt fix the issue. Before and after this happened I was using firefox 91.0.1 . Any and all help would be appreciated.

Gevraagd door chrisyoung11211, 9 maanden geleden

Beantwoord door jscher2000 - Support Volunteer, 9 maanden geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Question

To it may concern @Fire-Fox is newest, window app comparable with Mac,mos 10.5.2.,if by any chance since my refresher of getting Mac's newest update software & yours … (meer info)

To it may concern @Fire-Fox is newest, window app comparable with Mac,mos 10.5.2.,if by any chance since my refresher of getting Mac's newest update software & yours It's very much delayed downloading & linking-up from sites, to images,pictures. Thanks, hoping that we can solve this problem, want to continue using your browser.

Gevraagd door dvdhrnnd, 9 maanden geleden

Beantwoord door cor-el, 9 maanden geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Firefox is not even opened, but its process is slowing my computer

Hello, I have no issue with the browser itself, very fast and smooth. I open it with no error message, close it, no problem. But several times while troubleshooting for s… (meer info)

Hello, I have no issue with the browser itself, very fast and smooth. I open it with no error message, close it, no problem. But several times while troubleshooting for something not related at all, I discover several processes firefox.exe (something like 5 or 6) running in the task manager while the browser itself is closed. Today was even more crazy, as I was playing GTA V, I noticed big lags with no apparent reasons. I checked the task manager, and discovered that Firefox.exe (browser not even opened) used 5 times more CPU resources than GTA V. Could it be some kind of a virus using a fake process name for mining or something similar ? Just seems too crazy to be the actual Firefox browser doing heavy work while being closed. Screenshot below CPU is Ryzen 5 5600X Thanks for the help

Gevraagd door rouvenster, 9 maanden geleden

Beantwoord door rouvenster, 8 maanden geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Disappearing stuff

I don't know how to explain but here are a few things I am experiencing. This happened after changing some preferences, so I don't know if this is a Firefox thing or not.… (meer info)

I don't know how to explain but here are a few things I am experiencing. This happened after changing some preferences, so I don't know if this is a Firefox thing or not. 1. a. YouTube Chat in videos. - Chat Mods are no longer in blue like they were. The name and and wrench are black. Comment box not there, but I can click and comment like always.b. Red line to reverse or fast forward not red any more and sound, setting buttons are almost translucent. 2. a. Facebook - Comment box is no longer there. I can comment but the lines for the comment box is not click on comment, the words "Write comment" appear, but when I click on that to comment, nothing happens until I click a couple of times, and then I can type. The flashing Iine "I" doesn't show up to let me know I can type. b. On FB Live - Icons are missing. If I put the cursor where the pause button should be, a pause icon shows up but you have to click where the pause but used to be, same with the play button. No line for moving in reverse or fast forward when on replay.

Now I tried to click on "Email me when someone answers the thread" and nothing happens.

Gevraagd door barbnor2, 9 maanden geleden

Beantwoord door cor-el, 9 maanden geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

I can no longer access All Posts

On one of my Word Press sites, in my Firefox Dashboard, I can no longer access All Posts as it returns a 404 error. I purged all caches, but it didn't correct the problem… (meer info)

On one of my Word Press sites, in my Firefox Dashboard, I can no longer access All Posts as it returns a 404 error. I purged all caches, but it didn't correct the problem. the Firefox browser says "You searched for 404". "You may want to try searching for the page". I do not have this error in Chrome or Safari.

Gevraagd door hillarymiles, 8 maanden geleden

Beantwoord door cor-el, 8 maanden geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

When I firsr opne Firefox I get a message saying something like "We can't find that page."

When I first open Firefox I usually get a message that we cannot find that page. I have my start page set to Google. Then when I refresh the page it usually opens but som… (meer info)

When I first open Firefox I usually get a message that we cannot find that page. I have my start page set to Google. Then when I refresh the page it usually opens but sometimes I need to refresh more than once. Then after that I can surf normally. Does anyone know what causes that? Is it an issue with my ISP or my router or something else? I though it might be the New Tab Override extension, but disabling it won't solve the problem. I have a 100 Mbps cable connection. I do not notice the same problem with Chrome.

Gevraagd door john2621, 8 maanden geleden

Beantwoord door cor-el, 8 maanden geleden

  • Opgelost
  • Gearchiveerd

Unknown email account shown as if I have logged in from my browser

Hi guys, I tried to login to my yahoo mail account and the browser is showing that someone somehow has logged in to an unknown email account from my pc. Can anyone tell m… (meer info)

Hi guys,

I tried to login to my yahoo mail account and the browser is showing that someone somehow has logged in to an unknown email account from my pc. Can anyone tell me how is this possible? No one except me has access to this pc.

Thank You

Gevraagd door izytalas, 9 maanden geleden

Beantwoord door izytalas, 9 maanden geleden